Bilişim Suçları hakkında bilgisi olan..

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
........................

Son düzenleme:

Tüm mesajların çıktılarını alıp dilekçe yazarak ( çıktılar dilekçede ek olarak gösterilecek) dava açabiliyorsunuz fakat ne bileyim ben bu kadar uzatmamanızdan taraftarım. Böyle davalar 3 4 sene sürüyor belki evlenip çocugunuz bile olur onunla mı uğraşacaksınız?
Yapar yapar sıkılır takmayın bence yahu engelleyin falan daha basit şeyler tercih edebilirsiniz.

Ayri bi birim var bikisim suclari diye sen savciliga basvur savcilik direk o şubeye yönlendiriyor karakol uzun iş en iyisi savcilik yada bulundugun ilde bilişim suçlari şubesi varsa orayada gidebilirsiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savciliga verin.ayrica erkek arkadasin bu kuza ne yapmis ki kiz bu kadar hirslanmis ben olsam bunuda düşünürdüm. .

Karakola git.Direkt orası bakıyor.Bilişim suçları bölümü :).

Nie uğraşmayayım yrn öbürgün başka birşey yapmayacağı ne malum neden sinirlerim bozulsun.suç duyurıusunda bulunabileceğimi biliyorum fakat ben tüm haklarımdan yararlanmak istiyorum burda hem tehdit var hem hakaret hemde beni psikojik anlamda yıpratma

Savciliga verin.ayrica erkek arkadasin bu kuza ne yapmis ki kiz bu kadar hirslanmis ben olsam bunuda düşünürdüm. .

düşünmene gerek yok erkek arkadaşım buna naptı değiğl kız erkek arkadaşıma naptı. Kız yediremedi 17-18 yaşında bir kız kamerada cinsel görüntü milletle konuşmalar vss neler neler

hakaret etmeden cevap ver, konuşmayı dene, ne yaptı sana bu öfkenin nedeni ne diye sor, eğer ağır bir cevap verirse gerekirse ailesine ulaşın.. en son polisi devreye sok. yinede 1 kez olsun dinle derim gerekirse vaz geçmesi için sen ikna et, bitmiş bi ilişkiden ne beklediğini sor.. sizi ayırınca eline ne geçeceğinide..

düşünmene gerek yok erkek arkadaşım buna naptı değiğl kız erkek arkadaşıma naptı. Kız yediremedi 17-18 yaşında bir kız kamerada cinsel görüntü milletle konuşmalar vss neler neler

E tamam belli ki sevgilinin elinde goruntu var buda suc biliyor musun.kizi sikayet edicem diye kendiniz gumlemeyin..

E tamam belli ki sevgilinin elinde goruntu var buda suc biliyor musun.kizi sikayet edicem diye kendiniz gumlemeyin..

Bu bahsettiğim 3 yıl önce olan şeyler ve ta ozmn kız itiraf etti erkek arkadaşıma.görüntü felan yok ayrıca görüştüğü erkeklede konuşmuştu erkek arkadaşımm.

Zamanında konuştum kızla.Kız iki yüzlü yalancı ablası felanda çirkef.Düzgün konuşulmuyor.

Zamanında konuştum kızla.Kız iki yüzlü yalancı ablası felanda çirkef.Düzgün konuşulmuyor.

sen bu tarz insanları ciddiye alma, senin huzursuzluğun onları mutlu ediyorsa, ozaman sende ver gitsin savcılığa dilekçeni.. zaten onlar gerekeni yapar..

Bunun için savcılığa gidip,suç duyurusunda bulunmanız gerekmektedir.Emniyetteki bilişim suçları bölümü ıp adresinden tekrar tespit edip savcıya bildirir.Savcı o kişinin ifadesini alır,sonra sizi çağırıp,bilgi verip şikayetçi olup olmayacağınızı sorar.Sizde şikayette bulunursanız mahkeme açılır.Doğrusu pek bir şey olmaz..

şikayet ederseniz daha fazla sararsınız başınıza. böyle insanların ne yapacağı belli olmaz
çok sıkıyorsa davranışları kapatın fb hesaplarınızı bir süre
kendinizden eminseniz sorun yok neticede
mevzu çok uzar, dert birken iki olur

Bence şikayet edin karakola bile çağırılması yeterli ayrıca kimse şikayet etmiye etmiye herkes istediği gibi sanalda istediği herşeyi yapıyor oh ne ala

Bu bahsettiğim 3 yıl önce olan şeyler ve ta ozmn kız itiraf etti erkek arkadaşıma.görüntü felan yok ayrıca görüştüğü erkeklede konuşmuştu erkek arkadaşımm.

Ya kardesim siz bu kizin cinsel icerikli sohbet ettigini bilmem ne nerden biliyorsunuz.kiz size niye bole birseyi itiraf ediyor yahu siz kimsiniz .erkek arkadasinin sana soyledigi yalanlari soyluyorsun burda.ayrica on sekiz yas altiysa ciddi basiniz belada..

Ya kız erkek arkadaşımı aldattııı.Kız yolun yolcusu .Benlede konuştuğunda kendisine söyledim.Erkek arkadaşım da bunu yakaladı konuşmalarını ve ayrıldı ne yapacaktı yani senmi daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşımı benmi?
Mevzu o deil zaten kız erkek arkadaşıma yalvardı yediremedi kendisine 3 sene üzerine yine mesj atıyor

Erkek arkadaşım erkek olduğu halde yaptığı şeylerden utandııı onda utanma duygusu yok

Savcılığa ver bence,oh ne ala ayrıldı diye insanların huzurunu boz iftira at...Ben olsam verirdim savcılığa kaç yıl sürerse sürsün bakalım o zaman ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…