Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok kötü durumdayım.Sinirlerim bozuldu.
Erkek arkadaşımla tanışmadan önce kısa süreli 2 ay kadar görüştüğü ve ayrıldığı bir kız arkadaşı vardı.İlk başlarda bizi rahatsız etmişti.Daha sonradan sesi çıkmadı.Taki facebooktan sahte bir hesaptan bir kaç gün önce erkek arkadaşıma "hayatının hatasını yapıyorsun" mesajını atana kadar.Sorasında kendi facemden ekledim kişyi ve banada attığı mesjları farkettim mesjlar diğer kutusuna düştüğü için.
Mesajlarda "sevgilin seni aldatıyor sende köpek gibi sev onu çok iyi tanıyorum o adam sna yaramaz. sen iyi birisine benziyorsun."Ve erkek arkadaşıma hakaret eder mesjlar atmış"
Bende sen kimsin bunu kanıtlayabilrmisin yazdım.Daha sonra mesajları hangi adresten yazdığının göründüğünü farkettim.Adres bilgileri çıkıyor ve adres erkek arkadaşımın eski kız arkadaşının adresi ve bu yüzden onun olduğuna emin olduk.Adres bilgileri yazdığı mesjlar face hesabımızda aynen duruyor.
Ve erkek arkadaşım yüzüklerimi aldı askerden gelince nişan yapıcaz tanıyanlar biliyor.Böyle bir durumda böyle bi şey yaşamak çok kötü.
Şimdi biz bu kişiye suç duyurusunda bulunmak istiyoruz ayrı ayrı hem erkek arkadaşım hem ben.Beni psikolojik anlamda çökertti ve yıprattı.Ne gibi haklarımız var.Neler yapabilirim?Bilgili olan ya da avukat olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurumm
Karakola git.Direkt orası bakıyor.Bilişim suçları bölümü :).
Tüm mesajların çıktılarını alıp dilekçe yazarak ( çıktılar dilekçede ek olarak gösterilecek) dava açabiliyorsunuz fakat ne bileyim ben bu kadar uzatmamanızdan taraftarım. Böyle davalar 3 4 sene sürüyor belki evlenip çocugunuz bile olur onunla mı uğraşacaksınız?
Yapar yapar sıkılır takmayın bence yahu engelleyin falan daha basit şeyler tercih edebilirsiniz.
Savciliga verin.ayrica erkek arkadasin bu kuza ne yapmis ki kiz bu kadar hirslanmis ben olsam bunuda düşünürdüm. .
düşünmene gerek yok erkek arkadaşım buna naptı değiğl kız erkek arkadaşıma naptı. Kız yediremedi 17-18 yaşında bir kız kamerada cinsel görüntü milletle konuşmalar vss neler neler
E tamam belli ki sevgilinin elinde goruntu var buda suc biliyor musun.kizi sikayet edicem diye kendiniz gumlemeyin..
hakaret etmeden cevap ver, konuşmayı dene, ne yaptı sana bu öfkenin nedeni ne diye sor, eğer ağır bir cevap verirse gerekirse ailesine ulaşın.. en son polisi devreye sok. yinede 1 kez olsun dinle derim gerekirse vaz geçmesi için sen ikna et, bitmiş bi ilişkiden ne beklediğini sor.. sizi ayırınca eline ne geçeceğinide..
Zamanında konuştum kızla.Kız iki yüzlü yalancı ablası felanda çirkef.Düzgün konuşulmuyor.
Zamanında konuştum kızla.Kız iki yüzlü yalancı ablası felanda çirkef.Düzgün konuşulmuyor.
Bu bahsettiğim 3 yıl önce olan şeyler ve ta ozmn kız itiraf etti erkek arkadaşıma.görüntü felan yok ayrıca görüştüğü erkeklede konuşmuştu erkek arkadaşımm.
Ya kardesim siz bu kizin cinsel icerikli sohbet ettigini bilmem ne nerden biliyorsunuz.kiz size niye bole birseyi itiraf ediyor yahu siz kimsiniz .erkek arkadasinin sana soyledigi yalanlari soyluyorsun burda.ayrica on sekiz yas altiysa ciddi basiniz belada..
Ya kardesim siz bu kizin cinsel icerikli sohbet ettigini bilmem ne nerden biliyorsunuz.kiz size niye bole birseyi itiraf ediyor yahu siz kimsiniz .erkek arkadasinin sana soyledigi yalanlari soyluyorsun burda.ayrica on sekiz yas altiysa ciddi basiniz belada..