Biraz bi kıskançlık durumu var sanırım. Yaşı da öyle çok büyük değildir herhalde ablanın, boşuna takmış bu kadar kafayı.
Benim de kardeşim bi ara evlenmek istemişti, ben sevgilisini sevmediğim için benden önce evlenmesi nasıl olsa biz seneye evlenecez beklesin dedim, biz evlenene kadar ayrıldı bile sevgilisinden. Ama sizin istememe durumu da yokmuş, saçma bir düşünce yani sevgilisi bile yokken benden önce evlenmesin denmesi.
Ailenle konuşsan da ablan terapistle falan mı görüşse acaba. Allah korusun bu düşüncelerle saçma bir evlilik bile yapabilir, öyle olursa da ona yazık olur.
Sen de al karşına konuş ablanı, onu da mutsuz etmek istemediğini ama şu aşamada beklemenin de mantıksız olduğunu söyle. Herşey nasip kısmet bu hayatta, büyüklerimiz de derler insanın nikahlanacağı tarih belliymiş diye, ablan ne yaparsa yapsın seninkine de kendininkine de müdahale edemez ki. Boşuna üzmesin, germesin.
He çeyiz için bişeyler alacaksan da madem hassas bi durum var git gez beğen istediğini, hatta alabilirsin de mağazada kalsın aldığın, birçok mağaza kabul ediyor bunu. Ama ablanı da onu beklemeyeceğin fikrine hem sen hem ailen alıştırsın.
Çok hassas bi durum gerçekten, Allah yardımcınız olsun. Keşke ablan arkadaşım olsaydı da konuşabilseydim onunla.