- Emoji Skoru
- 31.605
- Puanlar
- 598
Arkadaslar, bu yil nisanlandim 10 ay kadar oldu. hemen düğün olmayacagini iki tarafta bilerek basladi. nisanlim çalışıyor ben su an calismiyorum. bir sure sonra iyi bir is olursa inşallah baslayacagim.
Açıkçası önümüzu goremeyince hic bir sey yapmıyoruz.
Sekiz yildir birlikteyiz. ancak nisanlaninca insan ayni eve girmeyi aksam olunca farkli evlere gitmemeyi daha cok istiyormus.
Ev bir sekilde halledilir. su an aldığı maasla evi gecindirebilir. ancak ben de çalışırsam cok rahat hareket ederiz, birikim yapar ev araba bir sey alabiliriz.
(Calisacagim zaten inşallah iyi bir is denk geldiginde/ayni kurumda da olabiliriz-devlet kadri acarsa ikimizde ayni kuruma da atanabiliriz.)
Kafamiz karisik..
simdi ev esya ceyiz düğün.. ikimizinde elinde var sıfır.
Cok az birikimimiz var ortak.
onla da evimizin esyalarina destek oluruz dedik.
düğün tamamen ailelerimizin çevresinden dolayi genis bir yerde yapılacak. Ikimize kalsa güzel bir nikah yeter.
Nisanlimin ailesi karsilayacak.
benim ailem ceyiz ve beyaz esyayi yapacak.
Ev esyasi kismina muhtemelen kayinvalidemler destek olmak isteyeceklerdir ama yine de biz elimizden geldigince kendimiz yapmak istiyoruz bu kismi.
Bazen duralim düşünmeyelim birikim yapalım diyoruz bazen de plan cizelim ona göre birikim yapar hemde hazırlanıriz düğüne diyoruz.
Bütçe konusunda destek olur musunuz, her seyiyle ne kadar mal olur?
Cok fazla esya istemiyoruz. orta kalitede sevecegimiz ama yıpranmadan alabilecegimiz seyler olsun istiyoruz.
Ceyiz= hic bir seyim yok :) kaca mal olur en az haliyle kendim sevmiyorum öyle salon takimlari, tullu yatak ortuleri vs zaten..
Beyaz esya= arcelik olur diye düşünüyoruz. ceyiz paketleri avantajli oluyor mu?
2 oda 1 salon esya=
Hali perde koltuklar..
Düğün kina bunları iki ailenin kendi yapacaklari is onlarin istedigi sekilde olacak konseptleri tamamen o yüzden hic sorumluluk almiyoruz :)
Bazen düşünür de olmaz ya insan acaba düşünmezsek bir anda her oluverir mi ki?
Açıkçası önümüzu goremeyince hic bir sey yapmıyoruz.
Sekiz yildir birlikteyiz. ancak nisanlaninca insan ayni eve girmeyi aksam olunca farkli evlere gitmemeyi daha cok istiyormus.
Ev bir sekilde halledilir. su an aldığı maasla evi gecindirebilir. ancak ben de çalışırsam cok rahat hareket ederiz, birikim yapar ev araba bir sey alabiliriz.
(Calisacagim zaten inşallah iyi bir is denk geldiginde/ayni kurumda da olabiliriz-devlet kadri acarsa ikimizde ayni kuruma da atanabiliriz.)
Kafamiz karisik..
simdi ev esya ceyiz düğün.. ikimizinde elinde var sıfır.
Cok az birikimimiz var ortak.
onla da evimizin esyalarina destek oluruz dedik.
düğün tamamen ailelerimizin çevresinden dolayi genis bir yerde yapılacak. Ikimize kalsa güzel bir nikah yeter.
Nisanlimin ailesi karsilayacak.
benim ailem ceyiz ve beyaz esyayi yapacak.
Ev esyasi kismina muhtemelen kayinvalidemler destek olmak isteyeceklerdir ama yine de biz elimizden geldigince kendimiz yapmak istiyoruz bu kismi.
Bazen duralim düşünmeyelim birikim yapalım diyoruz bazen de plan cizelim ona göre birikim yapar hemde hazırlanıriz düğüne diyoruz.
Bütçe konusunda destek olur musunuz, her seyiyle ne kadar mal olur?
Cok fazla esya istemiyoruz. orta kalitede sevecegimiz ama yıpranmadan alabilecegimiz seyler olsun istiyoruz.
Ceyiz= hic bir seyim yok :) kaca mal olur en az haliyle kendim sevmiyorum öyle salon takimlari, tullu yatak ortuleri vs zaten..
Beyaz esya= arcelik olur diye düşünüyoruz. ceyiz paketleri avantajli oluyor mu?
2 oda 1 salon esya=
Hali perde koltuklar..
Düğün kina bunları iki ailenin kendi yapacaklari is onlarin istedigi sekilde olacak konseptleri tamamen o yüzden hic sorumluluk almiyoruz :)
Bazen düşünür de olmaz ya insan acaba düşünmezsek bir anda her oluverir mi ki?