- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
benımde oğlum 21 aylık açıkçası bende ne alsam hangısıyle daha çok eğlenır bilemıyorum küpleri falan sevıyor ama bendde merak edıyorum tavsıyelerı
Bol bol bol oyun hamuru verin. Küçük merdaneler alın. Oyun hamuruna para vermenize gerek yok evde kendiniz yapabilirsiniz. Tuz seramiği adı altında internette tarifi var. Hem zararsız hemde bol bol. Evdeki bulaşık süngerleriyle sünger baskısı yapın. Yaz gelince suyu köpürtüp çamaşır yıkama partileri yapın verin bir kıyafetini o yıkasın. Bol bol kukla alın beraber konuşturun dil gelişimine faydası olacaktır, büyük resimleri olan yazısı az olan büyük kitaplar alın, bol bol şarkı söyleyin, kalem kuruboya vermeyin yanlış kalem tutmasına sebep olursunuz, parmak boyası alın büyük graft kağıtları alın yere serin elleri ve ayaklarıyla boya yapsın, mutfakta siz işinizi yaparken o tencere tavalarla oynasın, oyuncakçıda büyük parçalı renkli oyuncakları gösterin kendi oyuncağını kendi seçsin, onun yaşına hitap eden oyuncak standı bellidir.... oyuncak seçimine gelince......... Onların en büyük oyuncağı sizsiniz aslında. 😉😉😉
kizim 20 aylik. 4ay once renkli halkalar, telden boncuk gecirme ve egitim halisi aldim. zevkle oynadi. halkalari sirayla koymayi ve renkleri ogrendi. labirent telden boncuk gecirip siralamayi ogrendi ama en etkilisi egitim halisiydi, ppeyi cok sevdigi icin pepeli olandan aldik. hem gorsel hem isitsel zeka icin super. hayvanlari sesleri sayilari hemen ogrendi. hala oynuyor, oyun hamuru alicam yakinda, seviyor kesfettim ben hamur acarken yapmak istedi. aklima gelenler bunlar,
Telden boncuk gecirms aklimda. Oyun halisi icin gec kaldik saniyordum arastiracagim simdi hangi markayi aldiniz
Benim 7aylik oglum var 17 aylikta yigenim var yigenimden tecrubeliyim fsher price nin yuvarlak top seklinde uzerinde kare yuvarlak ucgen sekilleri var ordan legolari icine atiyo motor becerisi bu nereden neyin girdigini anliyo gelisim icin iyi bi oyuncak kizlar
bence geç kalmadınız kesinlikle. tam zamanı hatta. hem duyduğunu tekrar ediyor çok etkili. marka yoktu. pepee eğitim halısı diye ararsınız çeşit çeşit var. telden boncuk geçirmede ahşap olandan almıştım. 2 seviyeli almıştım ama hemen çözdü. daha karışık olanları da var. siz ondan alın bence. aktivite masaları da çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?