- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
-
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Siz denediniz mi ?Bence bir ise yaramiyor kendi kendine temizleyemedigin bilinçaltını baskasi temizleyemez ama yalnizca rahatlamani saglar
Evet denedim 3 farkli kisi ile ama hicbirsey duzelmedi sadece biraz ferahlamis hisettim dunya para bayilarakSiz denediniz mi ?
Peki nasıl yapılıyor içeriği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz
Konusarak nasıl transa sokabiliyor kimesela ben telefondan yaptim
yani hic gormedik birbirimizi
ama etkilerini transa gecinca goruyorsun
ilginc bir deneyim
Her insanınki kadar vardır sorunlarım ama benimki daha çok merakBende çok meşhur birine yaptırdım , enerjimiz tutmadı daha beter oldu
Psikolojik bir sorununuz varsa emdr uygulayan bir psikoterapiste gitmenizi tavsiye ederim ....
Telkin mi veriyor sizemesela ben telefondan yaptim
yani hic gormedik birbirimizi
ama etkilerini transa gecinca goruyorsun
ilginc bir deneyim
Merak için çok pahalı yazık olurHer insanınki kadar vardır sorunlarım ama benimki daha çok merak
İnanıp inanmamakta değilim şu anda aslında. Mantıgını anlamaya çalısıyorum. Size kötü etkileri olan bir olay yasadınız mesela geçmişte onu anlatıyormusunuz. Nasıl faydasını görüyorsunuz. Yasadıgınız seyi unutturuyor mu olumluyor mu?Ben yaptirdim , faydasini gordum
Ama buna inanmayan ve bilgisi olmayan birinde ise yarayacagina inanmiyorum
Herkes yaptirmamali
Telkin mi veriyor size
İnanıp inanmamakta değilim şu anda aslında. Mantıgını anlamaya çalısıyorum. Size kötü etkileri olan bir olay yasadınız mesela geçmişte onu anlatıyormusunuz. Nasıl faydasını görüyorsunuz. Yasadıgınız seyi unutturuyor mu olumluyor mu?
Bilincalti temizligi demek zaten sizin farkinda olmadiginiz seyler demektir , o yuzden birsey anlatmiyorsunuz , anlatamazsiniz zatenİnanıp inanmamakta değilim şu anda aslında. Mantıgını anlamaya çalısıyorum. Size kötü etkileri olan bir olay yasadınız mesela geçmişte onu anlatıyormusunuz. Nasıl faydasını görüyorsunuz. Yasadıgınız seyi unutturuyor mu olumluyor mu?
Yok artik cok fena dolandirilmisBir yakınımız ailesiyle ilgili bazı şeyleri unutmak takmamak için gitmişti. Öncesinde psikiyatr ilaçları kullanıyordu çok fazla zaten. Format atıyorlar beynine unutmanı sağlıyorlar vs demişti.Ben detaylıca sormadım tabi ne için ne yaptılar gibi ama 7000 lira verdiğini biliyorum. Şuan da pek işe yaradığını söyleyemem hala depresif bir yüz ifadesiyle dolaşıyor.