Bilinçaltı temizliği

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
Regresyon terapisini deneyen var mı aramınzda. Bilinç altı temizliği de deniyor galiba. Son zamanlarda popüler oldu ben de merak ettim deneyen faydasını gören ya da para tuzagı bunlar yaptırmayın diyecek olanlar var mı?

ben yaptirdim
fakat sonuc kisiden kisiye degisir sanirim. eskiye göre daha pozitifim, sanki depresyondan cikmis gibiyim. daha huzurluyum. ha, takintilarim korkularim yok mu, hala var. fakat sakinlestim sanirim. sabirli olmanin degerini kavradim, kendi degerimi bildim.
hayatim hala ayni ama ben artik sanki daha bir olgunlastim
karsilastirma yapamiyorum ama eskiye göre sinirlerim cok sakin.
gecen esim sacma birseye bagirdi öyle baktim suratina bagirmanin da tadi yok dedi güldük ardindan. karsimdakinin de sinirlerini aliyorum galiba artik. bilemiyorum aslinda deneme amacli girdim bu ise bir nevi terapi gibi. o gözle bakinca ben rahatladim, tabiki hersey Allah dan, bazen cok sey saptiriliyor. ama ben terapi aldim ve faydasini gördüm diyebilirim. psikologa gitmek gibi gözümde cünkü. kendime inanmami sagladi. öncesinde cok umutsuzdum. bunu terapi gibi düsün

Peki işte geçmişteki hayatında sen şuymuşsun falan gibi şeyler söylüyorlar mı. Yanlış hatırlamıyorsam alişan mı ne yaptırmış. Sen geçmişte askermişsin demiş galiba çok acayipti falan demişti. Size böyle şeyler söylendi mi

Ben yaptirdim , faydasini gordum
Ama buna inanmayan ve bilgisi olmayan birinde ise yarayacagina inanmiyorum
Herkes yaptirmamali
İnanıp inanmamakta değilim şu anda aslında. Mantıgını anlamaya çalısıyorum. Size kötü etkileri olan bir olay yasadınız mesela geçmişte onu anlatıyormusunuz. Nasıl faydasını görüyorsunuz. Yasadıgınız seyi unutturuyor mu olumluyor mu?

Telkin mi veriyor size

rahat birakiyorsum vucudunu, ipleri ona veriyorsun. yari hipnoz gibi oluyor yani bulundugun yerdeki sesler gelip gecmeli.
karmik baglari keserken mesela vucudunda nereden geliyor hissediyorsun o da oradan hissediyor. annemle aramdaki baga gectigimde vucudumun sol tarafi düsmüstü cok net hissettim sebebi ise disil enerjisinin solda olmasiydi, babama gelince sag kolumdan ona kökler baglaniyordu. yani ben hissediyorum o da ardindan söylüyor, en basta karsindakine güvenmen gerekiyor. sacmalik dedigin sey nasil gercek olsun. terapi iste, isini iyi yapmak gobi de bir durum var

İnanıp inanmamakta değilim şu anda aslında. Mantıgını anlamaya çalısıyorum. Size kötü etkileri olan bir olay yasadınız mesela geçmişte onu anlatıyormusunuz. Nasıl faydasını görüyorsunuz. Yasadıgınız seyi unutturuyor mu olumluyor mu?

Bir yakınımız ailesiyle ilgili bazı şeyleri unutmak takmamak için gitmişti. Öncesinde psikiyatr ilaçları kullanıyordu çok fazla zaten. Format atıyorlar beynine unutmanı sağlıyorlar vs demişti.Ben detaylıca sormadım tabi ne için ne yaptılar gibi ama 7000 lira verdiğini biliyorum. Şuan da pek işe yaradığını söyleyemem hala depresif bir yüz ifadesiyle dolaşıyor.

Bilincalti temizligi demek zaten sizin farkinda olmadiginiz seyler demektir , o yuzden birsey anlatmiyorsunuz , anlatamazsiniz zaten

Bununla ilgili dogru yer burasi degil , anlamak ve ogrenmek icin baska siteleri okumaniz gerekiyor ve once baska konulari anlamaniz lazim

Sizin sordugunuz soru , bir cocugun ilkokul ortaokulu atlayip liseye baslamasi gibi bilmiyorum ne demek istedigimi anlatabildim mi?

Bir yakınımız ailesiyle ilgili bazı şeyleri unutmak takmamak için gitmişti. Öncesinde psikiyatr ilaçları kullanıyordu çok fazla zaten. Format atıyorlar beynine unutmanı sağlıyorlar vs demişti.Ben detaylıca sormadım tabi ne için ne yaptılar gibi ama 7000 lira verdiğini biliyorum. Şuan da pek işe yaradığını söyleyemem hala depresif bir yüz ifadesiyle dolaşıyor.
Yok artik cok fena dolandirilmis

X