• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçaltı Okuma ile hayatınızı şifalandırma

secret77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
5
3
36
Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah

Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah
Böyle bir konuyu açman suç burada.
Resmen reklam yapıyorsun artı insanları bu tür şeylere özendirmek gibi oluyor.
Amaç ne yardım etmek mi?

Artı bir kişinin bilinç altını yıkamak, onu etki altına almak her açıdan suç ve saygısızlıktır.
Kendi iradesi ile olmayan şeyi zorla yaptırmaktan farkı ne?
Büyü yaptırmaktan farkı ne?

Öyle miymiş... Hemen alalım iletişim bilgilerini. Diyeceğimizi sanıyorsun değil mi?
Yazık sana...

Biten giden bi adam için bu işlere girmektense yeni bir adamı tanımak,keşfetmek bence daha zevkli :KK53:
Para da cepte kalır ohh misss :)
Yalnız konu birazdan kilit be ablam :KK47:

Back