Bilin bakalm bu ne?

ayy bende tatlı sandım ama ne yalan söliyim midem kalkmadı değişik tatlar severim ama denemem

Her ırkın kültürü,mutfağı,damak tatları farklı ama Japon ve çinlilerin ki tartışılmaz iğrennnnnnçççç.Yorumladığınız için
post_thanks.gif

allahhh be bende baklava felan sandım.bütün hayallerim altüst oldu.sanırım artık baklva görmek istemiyorum :bbo:

yeminle midem bulandı akannehir

Bunlar manyak ya ne yiceklerini şaşırdılar.
Güzelim kuru pilav varken böcük yiyolar ya

öööööööööö ııııııııııııııı aç karnına tatlı gibi görmüştüüüümmmm midem kötü oldu

belkide oralarda doğup büyüseydik bizlerede çok normal gelecekti,bizde yiyecektik
(böyle yazdım ama kendim için hiç zannetmem,ben et bile yemiyorum,tiksindiğim için)

bende baklava tarzı birşey sandım....
her ülkenin farklı yemek kültürü var ama gerçekden uzakdoğu ülkeleri özellikle çinlilerin
yemek kültürüne tahammülüm yok :bbo:

oğluma sordum(7 yaşında)
bu ne sence diye, o da şekerpare dedi :))))

öööööööööö ııııııııııııııı aç karnına tatlı gibi görmüştüüüümmmm midem kötü oldu

belkide oralarda doğup büyüseydik bizlerede çok normal gelecekti,bizde yiyecektik
(böyle yazdım ama kendim için hiç zannetmem,ben et bile yemiyorum,tiksindiğim için)

ıyyy! oysa ki çok leziz görünüyorlar.

bende baklava tarzı birşey sandım....
her ülkenin farklı yemek kültürü var ama gerçekden uzakdoğu ülkeleri özellikle çinlilerin
yemek kültürüne tahammülüm yok :bbo:

oğluma sordum(7 yaşında)
bu ne sence diye, o da şekerpare dedi :))))

tsk74ys5.gif

o,yeşil çirkin şeyler ,nasıl böle güzel renge dönüşmüş yahuu CADIARZU

bacaklarınıda nasılda saklamışlar altına,bildiğin baklava gibi duruyo,
pis kandırıkcılaarr. :mymeka:

allahımm iyiki türküm iyiki türk mutfağını yiyorum çok şükürrrkaydirigubbakcemile3

Şekerpare sanduydum da heyecanla ağzımın suyu aka aka indi aşağıya ki bütün hayallerim alt üst oldu!Midem de...-tatlicadiarzu-
kafamçokkarıştı

kurbağaların ne zamandan beri 6 ayağı var? :ecrin_bebek:
yengeç bu. türkiyede de yengeç yiyenler vaaar.

2.gif

kafamçokkarıştı Oy Oy Oy ne güzeldi ilk resim şekerpare zannetmiştimm.......Şimdi isee?????????akannehir

baklava sandım ama şokohaoldumsmile

X