- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Amin çok teşekkür ederimhayırlı evlat olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh çok sevindim adınıza![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederimhayırlı evlat olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh çok sevindim adınıza![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Şimdilik folik asite devam![]()
Hayirli olsun:) hamilelikde ki rutin testleri aksatmayin bu zamanlarin tadini cikarin bol bol enerji toplayin 8 ay sonra uykusuz geceler baslayacak:))
Kadın mutluluğunu paylaşmış. Çok mu zor kadına Hayırlı olsun , güzelliklerle büyüt demek ?
Zaten konu yanlış yerdeyse @Mune bunu taşır.
Hayırlı olsun tebrik ederimdoktoruna git o sana ne yapman gerektiğini söylicek zaten.
Ne güzel. Allah hayırlı evlat etsin, sizi de hayırlı ana baba nasip etsin. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Yakında bulantılar başlar. Hele dort aydan sonra oynamayada baslayınca tadından yenmez cok seker oluyo![]()
Kadın mutluluğunu yaşayamadan banlandı.
Hayirli olsun. Aile sagligi merkezine gidip gebe oldugunuzu bildirin. Onlar rutin kontroller ve asilar icin arayip cagiriyorlar. Zaten bir kadin dogum doktorunuz da vardir. O da neler yapmaniz gerektigini anlatir size.
hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh çok sevindim adınıza![]()
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Sağlık ocağına gidip kayıt yaptırın onlar gerekenleri söyler zaten. Siz bol bol dinlenin keyfini çıkarın ☺
Niye banlandi acaba
Oncelikle hayirli olsun iyi bi kadin dogum doktoru bul kontrollerini aksatma folik asit vericektir doktor mutlaka kullan.. her sabah haslanmis yumurta ye mutlaka birde dut pekmezi her sabah 1 tatli kasigi al senin icinde bebegin icinde enerji olur hemde dogal saglikli bir yontem.. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah![]()
Hayırlı olsun:).Ağır kaldırma
![]()
canım karnını mümkün olduğunca nemli tut ben hamileliğimde bio oil almıştım kullandım bittiği zamanda bebek yağı aldım sonrasında hemde doğumdan sonrada lazım olur kızımada kendimede kullanırım diyerekten baya faydasını gördüm karnımda çatlak hiç oluşmadı yani bebek yağı bile bu konuda işini görebilir ben hergün sürdüm kuru kalmamasına dikkat ettim sadece :)Bi soru sorucam hamilelikte çatlak oluyormuş ve benim vücudum çok sıkı sert bi etim var biraz kilo alıp verince bile kalçamda bacaklarımda çatlak var karnımda da olsun istemiyorum bunun için bildiğiniz birşey var mı?
O kadar faydalı oldu ki söyledikleein başka da bişey almam artık peki ne zaman kullanmaya başladın hani benimki daha bir aylık hiç belli değil zatencanım karnını mümkün olduğunca nemli tut ben hamileliğimde bio oil almıştım kullandım bittiği zamanda bebek yağı aldım sonrasında hemde doğumdan sonrada lazım olur kızımada kendimede kullanırım diyerekten baya faydasını gördüm karnımda çatlak hiç oluşmadı yani bebek yağı bile bu konuda işini görebilir ben hergün sürdüm kuru kalmamasına dikkat ettim sadece :)
hafif büyümeye başladığında karnım şöyle 5 aylık olunca bana çevremden karnına doğal zeytin yağı sür dediler çatlak olmasın diye o ana kadar öyle bişey aklımda yoktu benim hiç.. sonra internette araştırtım bio oil çatlaklar için bi yağ varmış denemek için aldım küçücük bi şişeye ozaman 30 tl idi vermiştim aldım kullandım.. sonra bebek bakım ürünleri araştırdım ee çocuk doğucak lazım olucak şampuanıydı yağıydı derken elimdeki bio oil bitti zaten minicik bi şişe :)) sonra oda yağ bebek yağıda yağ sonuçta diyerek tamamen kendi düşüncem bebek yağı aldım kullandım ben çok faydasını gördüm hala daha vücudum için duştan sonra nemlendirici olarak bebek yağı kullanıyorum herhangi marka olabilir hem kocaman şişede oluyolar hemde bio oile nazaran uygun fiyatlı yani baya bereketli oluyo sen 5 aylık olmayı bekleme şimdiden devamlı duştan sonra yada hergün kullan çok faydasını görüceksin :)O kadar faydalı oldu ki söyledikleein başka da bişey almam artık peki ne zaman kullanmaya başladın hani benimki daha bir aylık hiç belli değil zaten
Ayy çok teşekkür ederim hemen alıyorum o zamanhafif büyümeye başladığında karnım şöyle 5 aylık olunca bana çevremden karnına doğal zeytin yağı sür dediler çatlak olmasın diye o ana kadar öyle bişey aklımda yoktu benim hiç.. sonra internette araştırtım bio oil çatlaklar için bi yağ varmış denemek için aldım küçücük bi şişeye ozaman 30 tl idi vermiştim aldım kullandım.. sonra bebek bakım ürünleri araştırdım ee çocuk doğucak lazım olucak şampuanıydı yağıydı derken elimdeki bio oil bitti zaten minicik bi şişe :)) sonra oda yağ bebek yağıda yağ sonuçta diyerek tamamen kendi düşüncem bebek yağı aldım kullandım ben çok faydasını gördüm hala daha vücudum için duştan sonra nemlendirici olarak bebek yağı kullanıyorum herhangi marka olabilir hem kocaman şişede oluyolar hemde bio oile nazaran uygun fiyatlı yani baya bereketli oluyo sen 5 aylık olmayı bekleme şimdiden devamlı duştan sonra yada hergün kullan çok faydasını görüceksin :)
Ben kakao yagi ve hindistan cevizi yagi ile dairesel hareketlerle masaj yaptim gunde iki uc kez ve asla kasimayin cok kasindiginda yine dairesel hareketlerle kasinti hissini giderin kasidikca catlar cunkuBi soru sorucam hamilelikte çatlak oluyormuş ve benim vücudum çok sıkı sert bi etim var biraz kilo alıp verince bile kalçamda bacaklarımda çatlak var karnımda da olsun istemiyorum bunun için bildiğiniz birşey var mı?
aynen öylee bak buda önemli bi ayrıntı benimde kaşınırdı baya büyüdüğü zaman kaşıntı başlıyo kaşındıkça yağ sürüyodum yumuşak hareketlerle :)Ben kakao yagi ve hindistan cevizi yagi ile dairesel hareketlerle masaj yaptim gunde iki uc kez ve asla kasimayin cok kasindiginda yine dairesel hareketlerle kasinti hissini giderin kasidikca catlar cunku
Hayırlı olsun,sağlıkla ilerleyen huzurlu bir hamileliğiniz olsun inşallahEki Görüntüle 2277057
5 haftalıkmış 2 gündür paylaşmaya çalışıyorum sonunda başardım :) şimdi anneler tavsiyelerinize çooook ihtiyacım var.
napacağım konusunda hiç bir bilgim yok.![]()
Konuyu yanlış yere açtığın için miYani daha bir sürü soru soracaktım hevesim kaçtı![]()
EvetKonuyu yanlış yere açtığın için mi
Teşekkür edeeim sağolunHayırlı olsun,sağlıkla ilerleyen huzurlu bir hamileliğiniz olsun inşallah![]()
Ay evet tahmin edebiliyorum o deli gibi kaşıntıyıaynen öylee bak buda önemli bi ayrıntı benimde kaşınırdı baya büyüdüğü zaman kaşıntı başlıyo kaşındıkça yağ sürüyodum yumuşak hareketlerle :)
Hepsini alıp bir şişede karıştırıp sürmeyi düşünüyorum artık hangisi etki ederseBen kakao yagi ve hindistan cevizi yagi ile dairesel hareketlerle masaj yaptim gunde iki uc kez ve asla kasimayin cok kasindiginda yine dairesel hareketlerle kasinti hissini giderin kasidikca catlar cunku
Yağ sürüyolar engellemek için ama bakim bi du:)Bi soru sorucam hamilelikte çatlak oluyormuş ve benim vücudum çok sıkı sert bi etim var biraz kilo alıp verince bile kalçamda bacaklarımda çatlak var karnımda da olsun istemiyorum bunun için bildiğiniz birşey var mı?
Bi bak dön bariYağ sürüyolar engellemek için ama bakim bi du:)
Bi bak dön bari![]()
Karnım bacaklarım goguslerim serit halinde cok kotu gözüküyor cozumu olan banada soylesin iki oglumun hatırası ikisideBi soru sorucam hamilelikte çatlak oluyormuş ve benim vücudum çok sıkı sert bi etim var biraz kilo alıp verince bile kalçamda bacaklarımda çatlak var karnımda da olsun istemiyorum bunun için bildiğiniz birşey var mı?
Hamilelik çatlakları neden olur, nasıl önlenir?
Hamilelikte vücutta meydana gelen değişiklikler, özellikle karın bölgesinde çatlakların oluşmasına neden olabilir. Doğru bakımı uyguladığınızda bu çatlakları önlemeniz mümkün. Kullanabileceğiniz çatlak giderici ürünlere göz atmayı ihmal etmeyin! + Sonra Oku...www.kadinlarkulubu.com