Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilim kurgu her zaman önceliklidir. çok fazla izledim sanırım artık kalmadı. son bir ümitle sizlerden bilmediğim izlemediğim bir öneri çıkar diye umuyorum. heyecan ve merakla bekliyorum..
Bilim kurgu her zaman önceliklidir. çok fazla izledim sanırım artık kalmadı. son bir ümitle sizlerden bilmediğim izlemediğim bir öneri çıkar diye umuyorum. heyecan ve merakla bekliyorum..
Selamlar :) Ben izleyip beğendiklerimi yazayım size belki izlemediğiniz çıkar. Interstellar, Ex Machina, Inception zart zurt onları izlemişsinizdir muhtemelen ondan onları yazmıyorum.
Okja (2017) Arrival (2016) The Lobster (2015) The Martian (2015) Lucy (2014) - bunu çok aman aman beğenmedim aslında bazı kısımlarını saçma buldum yine de gideri var Predestination (2014) - bunu izlemediyseniz muhakkak izleyin bence About Time (2013) Her (2013) Cloud Atlas (2012)
Selamlar :) Ben izleyip beğendiklerimi yazayım size belki izlemediğiniz çıkar. Interstellar, Ex Machina, Inception zart zurt onları izlemişsinizdir muhtemelen ondan onları yazmıyorum.
Okja (2017) Arrival (2016) The Lobster (2015) The Martian (2015) Lucy (2014) - bunu çok aman aman beğenmedim aslında bazı kısımlarını saçma buldum yine de gideri var Predestination (2014) - bunu izlemediyseniz muhakkak izleyin bence About Time (2013) Her (2013) Cloud Atlas (2012)
en sevdigim konulardan biri bu listeye bayildim. en sevdigim fimlerde ilk 10a girer lobsterla predestination. lobsteri konuya bakis acisi sayesinde cok begenmistim. guzel bir elestiriydi. partneri olmayan bireylerin toplumdan dislanmasi ve aldigi cezalar ne kadar distopik gibi gorunse de aslinda toplumsal baskinin bize hissettirdigi psikoloji tam olarak da bu. bu ara kendimi oyle hissederken tam da yeniden izlemeliyim :)