Bilim Kurgu Önerisi Olan..

loveandlove

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
104
23
41
Bilim kurgu her zaman önceliklidir. çok fazla izledim sanırım artık kalmadı. son bir ümitle sizlerden bilmediğim izlemediğim bir öneri çıkar diye umuyorum. heyecan ve merakla bekliyorum..

Bilim kurgu her zaman önceliklidir. çok fazla izledim sanırım artık kalmadı. son bir ümitle sizlerden bilmediğim izlemediğim bir öneri çıkar diye umuyorum. heyecan ve merakla bekliyorum..

Selamlar :) Ben izleyip beğendiklerimi yazayım size belki izlemediğiniz çıkar. Interstellar, Ex Machina, Inception zart zurt onları izlemişsinizdir muhtemelen ondan onları yazmıyorum.

Okja (2017)
Arrival (2016)
The Lobster (2015)
The Martian (2015)
Lucy (2014) - bunu çok aman aman beğenmedim aslında bazı kısımlarını saçma buldum yine de gideri var
Predestination (2014) - bunu izlemediyseniz muhakkak izleyin bence
About Time (2013)
Her (2013)
Cloud Atlas (2012)

çok teşekkür ederim. filmleri ve dizileri izledim. about time izlememişim sadece. bu akşam için güzel oldu. ilginiz için saolun :)

Selamlar :) Ben izleyip beğendiklerimi yazayım size belki izlemediğiniz çıkar. Interstellar, Ex Machina, Inception zart zurt onları izlemişsinizdir muhtemelen ondan onları yazmıyorum.

Okja (2017)
Arrival (2016)
The Lobster (2015)
The Martian (2015)
Lucy (2014) - bunu çok aman aman beğenmedim aslında bazı kısımlarını saçma buldum yine de gideri var
Predestination (2014) - bunu izlemediyseniz muhakkak izleyin bence
About Time (2013)
Her (2013)
Cloud Atlas (2012)
en sevdigim konulardan biri :spor: bu listeye bayildim. en sevdigim fimlerde ilk 10a girer lobsterla predestination.
lobsteri konuya bakis acisi sayesinde cok begenmistim. guzel bir elestiriydi. partneri olmayan bireylerin toplumdan dislanmasi ve aldigi cezalar ne kadar distopik gibi gorunse de aslinda toplumsal baskinin bize hissettirdigi psikoloji tam olarak da bu.
bu ara kendimi oyle hissederken tam da yeniden izlemeliyim :)

Vizyon da olan overlord operasyonunu tavsiye ediyorum.

X