Bilim insanlarına göre ideal kadın tipi

Allammm yarabbim bayılıyorum

Bence de Kıvançmış Burakmış tırt kalır yanında
Yarışma mı varBu adaya oyumu veriyorum

Başka bir yahşuhlu eklemiştim çöktü beğenmediler
Bende yeni kavalye ekledim

Ooo bu yarışmacı dişli çıktı

Bunu dedi ve kayboldu çünkü çarpıldı ağzı burnu yamuldu

Avatarındaki kedi senin mi, bu kediye bayılıyorum, sen yorum yaptıkça şu kediye bakıp duruyorum. Çok munzur bişeye benziyo :)

İyi geyik olmusta şu escinsellere çocukları kim hangi akla hizmet vermiş içim bi tuhaf oldu nasıl bir foto öyle dünyanın haline bak nasılda normallesti bu sasirmislik.

İyi geyik olmusta şu escinsellere çocukları kim hangi akla hizmet vermiş içim bi tuhaf oldu nasıl bir foto öyle dünyanın haline bak nasılda normallesti bu sasirmislik.
sanırım onların çocukları. taşıyıcı anneden yapıyorlar. tüp bebek yöntemiyle. ricky martinde öyle yaptıkısaca babaları çocukların bunlardan biri

sanırım onların çocukları. taşıyıcı anneden yapıyorlar. tüp bebek yöntemiyle. ricky martinde öyle yaptıkısaca babaları çocukların bunlardan biri
Gene içler acisi durum anne kavramı yok ailede iki erkek biri anne rolunumu üstleniyor nasıl bir is! yatak odasında iki erkek ve çocuk odasında çocuklar!
Aklım almıyor ve o masum çocuklar buna maruz kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…