- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Bu adam Filinta'da çok daha yağşuhlu. Tek başına 10 bin çirkin türk erkeğini elimine edip, türk erkeği standartlarını yükseltebilir. Yani bu adamdan 1000 tane olsa türk erkeği dünya sıralamasında birinci bile olabilir öyle ortalama arttırıcı etkisi var
Dizi çekimi de iki adım ötemde yani, gizlice gidip bayıltıp KK kadınlarına servis edebilme şansım var yani.
Eki Görüntüle 1642580
Bu adam Filinta'da çok daha yağşuhlu. Tek başına 10 bin çirkin türk erkeğini elimine edip, türk erkeği standartlarını yükseltebilir. Yani bu adamdan 1000 tane olsa türk erkeği dünya sıralamasında birinci bile olabilir öyle ortalama arttırıcı etkisi var
Dizi çekimi de iki adım ötemde yani, gizlice gidip bayıltıp KK kadınlarına servis edebilme şansım var yani.
Eki Görüntüle 1642580
Yarışma mı varBu adaya oyumu veriyorum
Ooo bu yarışmacı dişli çıktıYeni yarışmacım
Tabi saçını kestirince nasıl olur kefil olamam
Bunu dedi ve kayboldu çünkü çarpıldı ağzı burnu yamulduAy bunların hepsi çirkin ya ne zevksizsiniz
Ooo bu yarışmacı dişli çıktı
Bunu dedi ve kayboldu çünkü çarpıldı ağzı burnu yamuldu
Ağlamak istiyorummmmm
Öyle ablası hemde ne munzur adıda bibiAvatarındaki kedi senin mi, bu kediye bayılıyorum, sen yorum yaptıkça şu kediye bakıp duruyorum. Çok munzur bişeye benziyo :)
Bilmem mi çek şu çirkinleri gözümün önünden
Teselliye bakAğlamak istiyorummmmmneyseki başka bir Kadınla paylaşmak zorunda değiliz
Öyle ablası hemde ne munzur adıda bibi
Bilmem mi çek şu çirkinleri gözümün önünden
Bi ikili var onlarda fenaBunlar cikinmis ama bazlari harika oliy ha
Bide yedek sevgili
Siz irrrrkkeeeekkkk görmemişsiniz
Bide yedek sevgilibu arada paylaşımlara dikkat et kızanlar olmasın
sanırım onların çocukları. taşıyıcı anneden yapıyorlar. tüp bebek yöntemiyle. ricky martinde öyle yaptıkısaca babaları çocukların bunlardan biriİyi geyik olmusta şu escinsellere çocukları kim hangi akla hizmet vermiş içim bi tuhaf oldu nasıl bir foto öyle dünyanın haline bak nasılda normallesti bu sasirmislik.
Gene içler acisi durum anne kavramı yok ailede iki erkek biri anne rolunumu üstleniyor nasıl bir is! yatak odasında iki erkek ve çocuk odasında çocuklar!sanırım onların çocukları. taşıyıcı anneden yapıyorlar. tüp bebek yöntemiyle. ricky martinde öyle yaptıkısaca babaları çocukların bunlardan biri
kızlar yakışıklı adammı arıyosunuz kocam hariç bence dünyadaki 2. yakışıklı budur!
Eki Görüntüle 1642506
valla tvye çıkınca günaha girmiyim diye zaplıyorum kanalı
Ben Taksimde gormustum eski karisiyla. Hayvan gibi baktigimizi görünce fotograf çekilebiliriz demişti. Ayyhhh cok tatli adam yaaa benim bey duymasinvalla kocam duymasın içim gidiyor benimde yok böyle bi yakışıklılık yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?