Bilim insanlarına göre ideal kadın tipi

Bu adamı ben de cok begenirim..AMa boyu onemli..185 altı adamlardan etkileneniyorum nedense:KK53: 180 de kurtarır..
medcezir bu adam 120 olsada gideri yokmu yahu? biliyosun boyu değil işlevi :KK53:
Ben Taksimde gormustum eski karisiyla. Hayvan gibi baktigimizi görünce fotograf çekilebiliriz demişti. Ayyhhh cok tatli adam yaaa benim bey duymasin:KK53:
bikere dünya gözüyle görsem keşkeeee :)

tumblr_nqyutgONic1tdkn3ao4_1280.jpg

%C3%96mer-g%C3%BCne%C5%9F-g%C3%B6zl%C3%BC%C4%9F%C3%BC.jpg

çok tatlı birşey bu yaaa

Gupse Özay bu çocukla film çekti akabinde de kaptı :27:

Öyle ablası hemde ne munzur adıda bibi :KK24:

Ya bir ara bikaç fotosunu çekip paylaşsan bu konuda, sadece kafa ve sağ pati olarak gördük pisiciği. En büyük hayalim bi pisim olsun ama eşim kedi sevmiyor :KK43: :KK43: Ben de işte böyle başkalarının kedilerinin fotolarıyla teselli buluyorum. Hayat çok acımasız :KK61::KK61:

Ya bir ara bikaç fotosunu çekip paylaşsan bu konuda, sadece kafa ve sağ pati olarak gördük pisiciği. En büyük hayalim bi pisim olsun ama eşim kedi sevmiyor :KK43: :KK43: Ben de işte böyle başkalarının kedilerinin fotolarıyla teselli buluyorum. Hayat çok acımasız :KK61::KK61:
Benimde eşim çok haz etmiyor ama sahibinin hatrı var :21:izlemeye alıyorum seni görürüsün banın açılınca :27:

Yahu haberin başlıgı kadınlar . Mesajlar erkek resümleriyle dolu :D kk olduğundan zarrrr :D

Back
X