• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilim insanlarına göre ideal kadın tipi

Bu adamı ben de cok begenirim..AMa boyu onemli..185 altı adamlardan etkileneniyorum nedense:KK53: 180 de kurtarır..
medcezir bu adam 120 olsada gideri yokmu yahu? biliyosun boyu değil işlevi :KK53:
Ben Taksimde gormustum eski karisiyla. Hayvan gibi baktigimizi görünce fotograf çekilebiliriz demişti. Ayyhhh cok tatli adam yaaa benim bey duymasin:KK53:
bikere dünya gözüyle görsem keşkeeee :)

tumblr_nqyutgONic1tdkn3ao4_1280.jpg

%C3%96mer-g%C3%BCne%C5%9F-g%C3%B6zl%C3%BC%C4%9F%C3%BC.jpg

çok tatlı birşey bu yaaa

Gupse Özay bu çocukla film çekti akabinde de kaptı :27:

Öyle ablası hemde ne munzur adıda bibi :KK24:

Ya bir ara bikaç fotosunu çekip paylaşsan bu konuda, sadece kafa ve sağ pati olarak gördük pisiciği. En büyük hayalim bi pisim olsun ama eşim kedi sevmiyor :KK43: :KK43: Ben de işte böyle başkalarının kedilerinin fotolarıyla teselli buluyorum. Hayat çok acımasız :KK61::KK61:

Ya bir ara bikaç fotosunu çekip paylaşsan bu konuda, sadece kafa ve sağ pati olarak gördük pisiciği. En büyük hayalim bi pisim olsun ama eşim kedi sevmiyor :KK43: :KK43: Ben de işte böyle başkalarının kedilerinin fotolarıyla teselli buluyorum. Hayat çok acımasız :KK61::KK61:
Benimde eşim çok haz etmiyor ama sahibinin hatrı var :21:izlemeye alıyorum seni görürüsün banın açılınca :27:

Yahu haberin başlıgı kadınlar . Mesajlar erkek resümleriyle dolu :D kk olduğundan zarrrr :D

Back
X