• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilim insanlarına göre ideal kadın tipi

Bu adam Filinta'da çok daha yağşuhlu. Tek başına 10 bin çirkin türk erkeğini elimine edip, türk erkeği standartlarını yükseltebilir. Yani bu adamdan 1000 tane olsa türk erkeği dünya sıralamasında birinci bile olabilir öyle ortalama arttırıcı etkisi var :KK70:

Dizi çekimi de iki adım ötemde yani, gizlice gidip bayıltıp KK kadınlarına servis edebilme şansım var yani. :KK14:

Eki Görüntüle 1642580

Allammm yarabbim bayılıyorum :confused:

Bu adam Filinta'da çok daha yağşuhlu. Tek başına 10 bin çirkin türk erkeğini elimine edip, türk erkeği standartlarını yükseltebilir. Yani bu adamdan 1000 tane olsa türk erkeği dünya sıralamasında birinci bile olabilir öyle ortalama arttırıcı etkisi var :KK70:

Dizi çekimi de iki adım ötemde yani, gizlice gidip bayıltıp KK kadınlarına servis edebilme şansım var yani. :KK14:

Eki Görüntüle 1642580

Bence de Kıvançmış Burakmış tırt kalır yanında :KK53:
Yarışma mı var:confused:Bu adaya oyumu veriyorum:KK8::KK73:

Başka bir yahşuhlu eklemiştim çöktü beğenmediler :110::KK53:
Bende yeni kavalye ekledim :KK53: :KK68:

Yeni yarışmacım :p:p
ispanyolerkegi.jpg

600full-jon-kortajarena.jpg

Tabi saçını kestirince nasıl olur kefil olamam :KK53::KK53:
Ooo bu yarışmacı dişli çıktı :KK8:

Ay bunların hepsi çirkin ya ne zevksizsiniz :KK70:
Bunu dedi ve kayboldu çünkü çarpıldı ağzı burnu yamuldu :70:

Ooo bu yarışmacı dişli çıktı :KK8:

Bunu dedi ve kayboldu çünkü çarpıldı ağzı burnu yamuldu :KK70:

Avatarındaki kedi senin mi, bu kediye bayılıyorum, sen yorum yaptıkça şu kediye bakıp duruyorum. Çok munzur bişeye benziyo :)

İyi geyik olmusta şu escinsellere çocukları kim hangi akla hizmet vermiş içim bi tuhaf oldu nasıl bir foto öyle dünyanın haline bak nasılda normallesti bu sasirmislik.

İyi geyik olmusta şu escinsellere çocukları kim hangi akla hizmet vermiş içim bi tuhaf oldu nasıl bir foto öyle dünyanın haline bak nasılda normallesti bu sasirmislik.
sanırım onların çocukları. taşıyıcı anneden yapıyorlar. tüp bebek yöntemiyle. ricky martinde öyle yaptıkısaca babaları çocukların bunlardan biri

sanırım onların çocukları. taşıyıcı anneden yapıyorlar. tüp bebek yöntemiyle. ricky martinde öyle yaptıkısaca babaları çocukların bunlardan biri
Gene içler acisi durum anne kavramı yok ailede iki erkek biri anne rolunumu üstleniyor nasıl bir is! yatak odasında iki erkek ve çocuk odasında çocuklar!
Aklım almıyor ve o masum çocuklar buna maruz kalıyor.

Back
X