Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayı biraz çok olsaydı iyi olurdu benim için. Eğer başka biri çıkmazsa sizinkini değerlendirsem ayıp olmaz değil miay deliricem yaklaşık 20 sayı vardı elimde ..ev taşıdım acaba kolilerde mi gitti??sadece 2 tane bilim çocuk nisan2010ve 2007 ekim var..birde national geographic kids temmuz 2010 sayıları var...ilgilenirseniz görüşelim özelden
Sevirim. Isimleri.aklinizda.miBilim çocuk değil ama bazı dergiler var akşam fotolarıni ekleyebilirim
Uygun aslında fiyat mevzunu özelden konuşalım mıMerhaba elimdekileri fotoğrafladım tam olarak dergi değillermiş.Bir bakın aradığınıza uygunsa konusuruz.
Sizin içinde fotosunu eklediğim dergilerim var.İlginizi çekerse dekorasyon dergileride var.
![]()
Süper oldu bu:)Eki Görüntüle 1676839 Bir sayısını daha buldum toplamda 24 tane oldu![]()
Hala arıyorsanız Bilim Çocuk dergisinden 15 adet mevcut.Konuşabiliriz.Öğrencilerim için Bilim Çocuk dergilerinin eski sayılarını arıyorum. Ya da tavsiye edebileceğiniz başka dergileriniz varsa lutfen paylaşın. Kendim için de aradıklarım var aslında Nat Geo ya da Bilim Teknik olabilir.