Saç Rengi ve Saç Boyama Biliçli renk karışımı için..

xchenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
314
1
116
İstanbul
arkadaslar kısa ve öz bi şekilde sormak istiyorum hemen..
altın rengi içieren bi boyayla küllü rengi içeren bi saç boyasını karıştırdığmızda altın rengi küllü rengini yok edermi yoksa ayrı bi renk tonumu olurşur?

altın rengi içeren değil ama fildişi ie küllü kumralı karıştırdım dün kahverengi oldu ( boyasız orta kumral saçta)

ben de bu tarz bir başlık açmak istiyordum ama madem senin başlık var ben de burda sorayım.2 paket palette kahve köpüğüyle 1 paket palettenin sarılarından birni karıştırsam şuanda saçımdaki rengin altındaki sarı kısımlar yani eski balyajlı kısımlarım yanar mı??sarılarda açıcı fazla oluyorya yanar diye korkuyorum.balyajımın üstüne çikolata kahve boyatmıştım çok koyu oldu,ama akmaya başladı özelleikle sarı kısımlar.bende o zaman palette kahve köpüğüyle boyadım tamamını.şimdi yine akıyor tabi ama diplerim daha koyu.o yüzden sarı katıp boyarsam diplerimde azcık daha açılır diye düşünüyorum ama uçlar ne olur bilmiyorum.yanar mı acaba?? lütfen deneyimli birisi cevap versin...

canım ben pılatın rengıyle acık kahveyı karıstırdım fındık kabugu oldu ustelık boyasız koyu renk sacta..dıceksınkı nıye dırek fındık kabugu almadın cunku sac cok koyuydu ıstedıgım renk tutmazdı pılatın sac rengını actı kahvede ayarladı super oldu :)
kullu rengını bastırmaz ama ıkısının arası bı renk cıkar bence renklerı gorseydım daha ıyı yardımcı olurdum :)
ben hep karıstırarak kullanırım :)

sagol cnm benm merak ettigim sadece;karışımında altın yansımalı küllü rengi mi cıkar yoksa hani turunculugu kapatmak için küllü renklerin uygulandıgı gibi, bundada altın rengin küllüyü kapatması söz konusu mu? biraz fazla detaya giricek ama benm için önemli

bana hangı renklerı karıstıracagını yazarmısın canım sallamak ıstemıyorum :)

banada yardımcı olur musun canım?dediğim renkleri karıştırıp saçımı boyarsam altta balyaj olan saçlarım yanar mı??sarı balyajımın üstüne çikolata kahve boyattım,diplerim baya koyu oldu.sonra evde kendim palette kahve köpüğüyle boyadım güzel bir kahve çıktı,kutudakirenksarı gibi ama alaksı olmayan güzel bir kahve çıkıyor ama ben azcıkdaha açıkbir kahve olması içinsarı katıp boyayım diyorumama saçımınaynmasından korkuyorum.
kahve köpüğü bu

busarılardan hagisinikarıştırırım kara veremedim ama

gerçi ben bunları düşünüyorum ama senin dediğin karışımdan güzel bir kahve çıkıyorsa onu da deneyebilirim.foto varsa koyabilir misin acaba?

bununla ilgili forumda cok yazı yazıldı gözlemlerime ve okuduklarıma göre bence 10.65 en cok tercih edilen

canım kahve köpüğüyle hangisini karıştırayım diye sormuştum:)aslında bunlar sarı diye geçiyor ama asla kutudaki gibi olmuyolar yani balyajlı kısımlarımı çok yakmaz sanırım ama yinede korkuyorum:18:

tatlşkom ben hiç balyajlı saç kullanmadım ama sarıyı az katarsan fazla acık renk cıkmaması adına deneyebilirsin tabi kullananlar olupta okuyanlar varsa bu msjı sana daha ii cvp vericektir

sacının yanacagını sanmam canım ama kahveyı cok az acmak ıstıyorsan 9 numaranın yarısını kullanabılırsın.yoksa sarıdan ekledıkce rengı acılcacaktır kahvenın bunu goz onunde bulundur

küllü koyu sarı ile altın kumral.. fakat küllüden oldukca az koyucam sadece birz dogallk vermesi acısından
sac rengın ne suan canım? kullunun rengını bastırmaz rahat ol canım ıkısıde hemen hemen yakın renkler sadece hafıf kullu ve pırıltılı olacak.

sac rengın ne suan canım? kullunun rengını bastırmaz rahat ol canım ıkısıde hemen hemen yakın renkler sadece hafıf kullu ve pırıltılı olacak.

boyadım saçımı ama gözüme cok koyu geldi ya güneşte nası durcak bakalım saçlar kış günü güneş kendini gösterirse tabi

bu havada gunesı zor bulursun 15 gun sonra azcık acarsın rengını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…