arkadaslar kısa ve öz bi şekilde sormak istiyorum hemen..
altın rengi içieren bi boyayla küllü rengi içeren bi saç boyasını karıştırdığmızda altın rengi küllü rengini yok edermi yoksa ayrı bi renk tonumu olurşur?
canım ben pılatın rengıyle acık kahveyı karıstırdım fındık kabugu oldu ustelık boyasız koyu renk sacta..dıceksınkı nıye dırek fındık kabugu almadın cunku sac cok koyuydu ıstedıgım renk tutmazdı pılatın sac rengını actı kahvede ayarladı super oldu :)arkadaslar kısa ve öz bi şekilde sormak istiyorum hemen..
altın rengi içieren bi boyayla küllü rengi içeren bi saç boyasını karıştırdığmızda altın rengi küllü rengini yok edermi yoksa ayrı bi renk tonumu olurşur?
bana hangı renklerı karıstıracagını yazarmısın canım sallamak ıstemıyorum :)
bana hangı renklerı karıstıracagını yazarmısın canım sallamak ıstemıyorum :)
canım ben pılatın rengıyle acık kahveyı karıstırdım fındık kabugu oldu ustelık boyasız koyu renk sacta..dıceksınkı nıye dırek fındık kabugu almadın cunku sac cok koyuydu ıstedıgım renk tutmazdı pılatın sac rengını actı kahvede ayarladı super oldu :)
kullu rengını bastırmaz ama ıkısının arası bı renk cıkar bence renklerı gorseydım daha ıyı yardımcı olurdum :)
ben hep karıstırarak kullanırım :)
banada yardımcı olur musun canım?dediğim renkleri karıştırıp saçımı boyarsam altta balyaj olan saçlarım yanar mı??sarı balyajımın üstüne çikolata kahve boyattım,diplerim baya koyu oldu.sonra evde kendim palette kahve köpüğüyle boyadım güzel bir kahve çıktı,kutudakirenksarı gibi ama alaksı olmayan güzel bir kahve çıkıyor ama ben azcıkdaha açıkbir kahve olması içinsarı katıp boyayım diyorumama saçımınaynmasından korkuyorum.
kahve köpüğü bu
busarılardan hagisinikarıştırırım kara veremedim ama
gerçi ben bunları düşünüyorum ama senin dediğin karışımdan güzel bir kahve çıkıyorsa onu da deneyebilirim.foto varsa koyabilir misin acaba?
tatlşkom ben hiç balyajlı saç kullanmadım ama sarıyı az katarsan fazla acık renk cıkmaması adına deneyebilirsin tabi kullananlar olupta okuyanlar varsa bu msjı sana daha ii cvp vericektircanım kahve köpüğüyle hangisini karıştırayım diye sormuştum:)aslında bunlar sarı diye geçiyor ama asla kutudaki gibi olmuyolar yani balyajlı kısımlarımı çok yakmaz sanırım ama yinede korkuyorum:18:
banada yardımcı olur musun canım?dediğim renkleri karıştırıp saçımı boyarsam altta balyaj olan saçlarım yanar mı??sarı balyajımın üstüne çikolata kahve boyattım,diplerim baya koyu oldu.sonra evde kendim palette kahve köpüğüyle boyadım güzel bir kahve çıktı,kutudakirenksarı gibi ama alaksı olmayan güzel bir kahve çıkıyor ama ben azcıkdaha açıkbir kahve olması içinsarı katıp boyayım diyorumama saçımınaynmasından korkuyorum.
kahve köpüğü bu
busarılardan hagisinikarıştırırım kara veremedim ama
gerçi ben bunları düşünüyorum ama senin dediğin karışımdan güzel bir kahve çıkıyorsa onu da deneyebilirim.foto varsa koyabilir misin acaba?
sac rengın ne suan canım? kullunun rengını bastırmaz rahat ol canım ıkısıde hemen hemen yakın renkler sadece hafıf kullu ve pırıltılı olacak.küllü koyu sarı ile altın kumral.. fakat küllüden oldukca az koyucam sadece birz dogallk vermesi acısından
sac rengın ne suan canım? kullunun rengını bastırmaz rahat ol canım ıkısıde hemen hemen yakın renkler sadece hafıf kullu ve pırıltılı olacak.
boyadım saçımı ama gözüme cok koyu geldi akmasını beklerim artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?