bilgisii olanlar lütfenn

rapunzele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
4
0
1
Almanya
Merhabalar.
Ben 24 yasinda bi bayanim. Erkek arkadasimla sürtünme yoluyla beraber olurken ipin ucunu biraz fazla kacirdik ve biraz kan geldi. Canimda acidi o zaman. Acikcasi kizligimin bozuldugunu düsündüm. Sonrasinda olan oldu düsüncesiyle birkac gün sonra tam anlamiyla birlikte olduk ve aybasi oldugumdan fazla bir sekilde kan geldi. Öyle ki benim ve erkek arkadasimin vücudu hep kan oldu. Carsaf, koruyucu ve dösek bile batti. Ertesi gün yeniden denedigimizde yeniden baya bir kanamam oldu.
Sizce bu durum normal mi? Yani ikinci bir birliktelikte kan gelmesi? Ya da ilk birlesme de ortalama ne kadar kan gelir?

ben 11 yıllık evliyim..ilk birleşmede kan gelebilirde gelmeyebilirde.ama sen 2. birleşmede de kan geldiğini ve hertarafın battığını söylüyorsun.kızlık kanı öyle fazla gelmez.ancak bir mendili batıracak kadar gelir.benim öyle oldu.duyumlarımda bu yönde.bi sorun olabilir bence bir doktora görünmelisin geçmiş olsun

Bu durum beni de cok korkuttu. Yurtdisinda yasiyorum. Malesef burda tatil dolayisiyla her yer kapaliydi, hic bir yere gidemedim. Ne tür bir sorunun göstergesi olabilir bu durum?

aybaşı iken mi birliktelik oldu öyle anladım ama?
öyleyse kanamanın sebebi belli..

Bu durum beni de cok korkuttu. Yurtdisinda yasiyorum. Malesef burda tatil dolayisiyla her yer kapaliydi, hic bir yere gidemedim. Ne tür bir sorunun göstergesi olabilir bu durum?

inan ki bu durumda ne desem yalan olur.yumurtalıklarında yada rahim ağzında problem olabilir.dediğim gibi kesinlikle doktora gitmelisin..

Kızlık zarı yırtılmalarında söylediğin kadar kanama ve acı olması normal görünmüyor canım. Bir doktora başvurmanı tavsiye ederim.

Kızlık zarında problem olabilir, bu tarz kızlık zarında bozukluklar görülebiliyor canım bazı bayanlarda. Benim bir tanıdığım başınada gelmişti de hastanede kanamasını durdurup dikiş atmışlardı mutlaka bir doktora görün geçmiş olsun

Aynen benimde oyle olmuştu . Ilkinde az di .sonra ikincide O kadar cok geldiki . Tam bir hafta adet gorur gibi falan da oldu. Sonrasinda duzeliyo geçiyo ama .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim o anlik oldu sadece. Sonrasinda durdu kanama. Yani hani henüz adetimde gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…