Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baydı yani bu konular. Aileleriniz bir araya gelip konuşmuyor mu?Iyi gunler ben doguluyum erkek arkadaşım samsun bafrali yakında nisanimiz olucak adetler nisan dugun leri nasıl olur?bizim orada genelde cogu seyi erkek tarafi yapar ama samsunda nasıldır bilen varsa yardımcı olabilir misiniz??
Yok daha bir araya gelinmedi onun için fikir almak istemiştimBaydı yani bu konular. Aileleriniz bir araya gelip konuşmuyor mu?
Doğru haklısınYa arkadaşım adeti madeti boş verin
Gidin bir alyansla nişanınızı yapın bir nikahla resmileştirim ufak bir yemekli toplantıyla bitirin
Adet ananelere girerseniz başınız ağrar
Iyi gunler ben doguluyum erkek arkadaşım samsun bafrali yakında nisanimiz olucak adetler nisan dugun leri nasıl olur?bizim orada genelde cogu seyi erkek tarafi yapar ama samsunda nasıldır bilen varsa yardımcı olabilir misiniz??
Artık doğusu batısı yok herşey ortak oluyor zannımca..Iyi gunler ben doguluyum erkek arkadaşım samsun bafrali yakında nisanimiz olucak adetler nisan dugun leri nasıl olur?bizim orada genelde cogu seyi erkek tarafi yapar ama samsunda nasıldır bilen varsa yardımcı olabilir misiniz??
Iyi gunler ben doguluyum erkek arkadaşım samsun bafrali yakında nisanimiz olucak adetler nisan dugun leri nasıl olur?bizim orada genelde cogu seyi erkek tarafi yapar ama samsunda nasıldır bilen varsa yardımcı olabilir misiniz??
Kilit cümlebizim orada genelde cogu seyi erkek tarafi yapar ama
Sürekli bununla ilgili konu acıyorsunuz arkadasim da gidip nisanliniza sorsanıza
Yani biz herseyi erkek tarafi yapar desek de adam kabul etmezse ne olacak
Birlikte oturun konusun nasil yapalim diye
Bende adet falan bilmiyorum ama herseyin neredeyse yari yarıya yapildiginin bilincindeyim...
Siz sanirim herseyi erkek tarafi yapsın istiyorsunuz ama su krizde öyle bir adet bulup uygulatmak zor olur.....