Bilgisi olanlar yorum yapabilir mi lütfen

Perşembe ve cumayı değerlendirmiştim üst üste sıkıntı olmaz mı acaba. Kusura bakmayın pek anlamıyorum da. Bugün ve yarında olmuş olursa üst üste 4 gün ilişki oluyor
Canım o kadar farklı ki bu olaylar üst üste yapılsa mı mantıklı günaşırı mı ben hiç anlamadım

Canım o kadar farklı ki bu olaylar üst üste yapılsa mı mantıklı günaşırı mı ben hiç anlamadım
Adet bitiminden itibaren her gün yapılması doğru değil sperm kalitesi düşüyor. Ama çatlama yumurtlama süresinde 3 gün peş peşe olmasında bi sakınca yok

Senin daha çift çizgi olmamış olana kadar gün aşırı değerlendirmen iyi olur:) evet ya ovülasyon testi karışık biraz
Hayırlı akşamlar ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım bugün adetimin 14. Günü ilk yaptığım test akşam saat 19.00 sularıydı en altta ki ise 22.30 civarında yaptığım pik gibi duruyor fakat değil gibi de sanki yarın daha da koyu oluck gibi dün de bir ilişki oldu bugünü değerlendirmeli miyim cevapalrsanız çok sevinirim

Eklentiler

• 0454FF29-34AC-4EF7-A9F0-0809352AD18F.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba kızlar yumurtam çatlamış mı testi ilk kez kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_3808.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 47
Bugün pik olmuş, yarın çatlama olur muhtemelen, bugün ve yarını değerlendirebilirsiniz.
Merhaba kızlar yumurtam çatlamış mı testi ilk kez kullanıyorum
Evet çatlamış :)

Bugün pik olmuş, yarın çatlama olur muhtemelen, bugün ve yarını değerlendirebilirsiniz.

Evet çatlamış :)
Dün ve bugün pik günlerim çatlama henüz gerçekleşmedi geçen 2 günü değerlendirdim bugün ara vermelimiyim bilmiyorm eşimde de sıkıntı olup olmadığını bilmediğim için emin olamıyorum

Eklentiler

• 979E8920-C333-49D6-B5BF-3E57B4D38009.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 47
Dün ve bugün pik günlerim çatlama henüz gerçekleşmedi geçen 2 günü değerlendirdim bugün ara vermelimiyim bilmiyorm eşimde de sıkıntı olup olmadığını bilmediğim için emin olamıyorum
Verin zaten spermin içerde yaşama süresi de var, yarın denersiniz

Verin zaten spermin içerde yaşama süresi de var, yarın denersin
Tekrardan merhaba en sondaki bugün ki testim ve sanırım halâ çatlamadı yumurtam emin değilim ne kadr silik olması gerektiğine her türlü bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum ama bu testler beni daha çok yordu gerçekten

Eklentiler

• 5FFC4DB9-2437-4691-A54C-F48EF06EF425.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 37
Çatlamış canım silikleşmeye başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…