Bilgisi olanlar yardım

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Mrb kızlar

Lise sondayken zaturre oldum ve onu atlatamadığım için akciğer tüberkülozu(verem) oldum.6 7 ay ilaç tedavisi gördüm 43 kiloya kadar düşmüştüm Allah' a şükür atlattım şuan eskiye döndüm ama bazıları bu hastalığı geçirenlerin ilerde çocuğu olmaz vs gibi şeyler söylüyor bunu 4 5 kişiden duydum çok saçma geldi ama olabilir mi böyle bişey şimdiden düşündükçe moralim bozulmaya başladı.. Bilgisi olan var mı bu konuda..

Son düzenleme:
Alakası yok ama gebelikte kontrollerini ihmal etme ve her rivayete de inanma çok da kafanı kurcalıyorsa git doktora danış . Boş yere üzme kendini.

Mrb kızlar

Lise sondayken zaturre oldum ve onu atlatamadığım için akciğer tüberkülozu(verem) oldum.6 7 ay ilaç tedavisi gördüm 43 kiloya kadar düşmüştüm Allah' a şükür atlattım şuan eskiye döndüm ama bazıları bu hastalığı geçirenlerin ilerde çocuğu olmaz vs gibi şeyler söylüyor bunu 4 5 kişiden duydum çok saçma geldi ama olabilir mi böyle bişey şimdiden düşündükçe moralim bozulmaya başladı.. Bilgisi olan var mı bu konuda..

Valla hic gulecegim yoktu. Benim yengem de verem olmuş eskiden. Ve su an 5 yasinda zehir gibi zeki bir oglu var ve ikinciye de hamile dogurmak uzere Allahin izniyle.. yok öyle bir sey. Kim demisse uydurmus...

Back
X