uzamış sarılıklarda fenobarbital etken maddeli ilaç kısa süreli kullanılıyormuş tatlım .şimdi netten baktım.drunuz sanırım bu tedaviyi uyguluyor.biluribin düzeyiniz çok yüksek olmadığı için fototerapiyi uygun görmemiş zaten.çok geçmiş olsun.
benim oğlum2.ayın bitmesine yakın sarılığı geçti bizde çok uğrastık çok zor bişey ne yapsak geçmedi hemşire dedi direkt güneş işiğına çıkar güneş görünce geçer benim oğlumda sarılıktı böyle yaptık geçti demişti cam kenarında falan güneşlendirme dedi güneşi doğrudan görsün dedi bizim işimize yaradı bu yöntem sarılığı geçti derdine derman olursa sende yap hadi sana kolay gelsin
canım öncelikle geçmiş olsun.benim kızımın da bilirubin değerleri yüksek olmamasına rağmen bi türlü geçmiyordu. sütüm de yetersiz olduğundan ne kilo alıyor ne de değerleri düşüyordu. dr umuz mama takviyesi yaptırdı ve biz de bi ilacın dörtte birimi yoksa yarısı mıydı net hatırlayamıyorum 3 gün kullandık. ne olduğunu sorduğumda havale ilacı dedi ben de korktum hemen abimi aradım kendisi dr. o da bize bu ilacın verildiğini ve sakıncasının olmayacağını söyleyince rahatladım. hakikaten de 3 günün sonunda sarılığımız bitti. ama ben yanarım yanarım mama vermeyeceğim diye boşu boşuna inat edip çocuğumu delik deşik ettirdiğime yanarım bu konuda kendimi epey süre affetmemiştim.
neyse canım umarım en kısa zamanda düzelir bebişin çok stres olmamaya çalış biliyosun üzüldükçe sütünü çok etkiler o süt şuan herzamankinden çok lazım...
[k] {n} [k];7166339 .!.:canım çok geçmiş olsun
bence ne yap ne et bi araştırma hastanesine git derim bide orada degerlerine baksınlardevlet has. son derece güvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?