BİLGİSİ OLANLAR ACİL CEVAP!!!!!!!

Ya kıyamam az kaldi geçecek merak etme cok yüksek olmasi erken doğuma sebep olabiliyor veya normal doğum sirasinda bebeğe enfeksiyon geçme riski var ama benimki çok çok yüksek olduğu halde sorun olmadı. Korkma

beyaz akıntı oluyor bende evet.
Evet bende oda vardi ama oraya sabun islak mendil kokulu tuvalet kagidi falan sürme direk suda tutma o bolgeye nemli kalmasin camasirina dikkat et kiyafetlerine de mantar sıcağı cok sever iliski o et benlerinden dolayi eziyet oldu bana tamamen kapladi o bolgemi ve kaniyorlardi canim aciyordu her seferinde

gecmıs olsun . ıkısı de ıdrar yolu enfeksıyonunda fazla cıkar . erıtrosıt sınırda cıkmıs . o akıntı ya hersey sebeb olabılır bakterıyel bı hastalık mantar vs. bı kere bende oldu degısık bı cesıttı . resmen ılıskıden sogutacak gıbıydı. hıc kasınma yanma vs yok sadece ılıskı sırasında bı koku cıktı yanı boyle baskaa bısey o anlatılan balık falan yanında mıskı amber kalır:)) adet donemımde yenı bıtmıstı bı havuza gıttık saunaya gırdık derken daha hıc kokuya sahıt olmamısken bı gecede oldu ılıskı sonuna dogru aboowww mantar oldum kesın kaptım bıyerden dedım :)bı kac gune tıpık sırkelı suyu ıc orayı yıka falan derken gecırdık de bıdaha boyle sorunum olursa kesınlıkle doktora kosarım. ınsallah cabucak gecer.

Evet ondan benimde kesin alerjik bi vücudum da var zaten ondan oluyo kesin. Seninde ıslak mendilden olabilir bak ben alıştım artık çünkü geçmiyor ilişki esnasında da bacaklarıma parfüm sıkıyorum eşim rahatsız olmasın diye napim kaç kere ilaç kullandım fayda etmedi

oy canım ya... Allah sana da şifa versin

kız sende ödümü koparma o neydi öyle
aynen valla benimki de sadece ilişkide çıktı. ayyyy inşallah ciddi boyutlarda değildir.
zaten yarın da randevum var bakalım artık.

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bendede bu haftalarda çıkmiştı... ondan oncesinde hiç olmamisti. Antibiyotikle geçiremedim ben dogumdan sonra dayanilmaz derecede oldu. Tek kullanimlik saşe verdi geçtii... bol bol su içmelisin. Bende agrida yapmişti kasilma...

kız sende ödümü koparma o neydi öyle
aynen valla benimki de sadece ilişkide çıktı. ayyyy inşallah ciddi boyutlarda değildir.
zaten yarın da randevum var bakalım artık.
ahahah allahim ya. Yok kuzucum ben koku aklima gelince baya gulerek yzdim. Idrar yolu enfeksiyonu butunn hamilelerde oluyo resmen korkmana gerke yok diye ama Felaket tellali gb olmusum hakkaten. Korkutmak istemedim yani abartilcak bisey degildir demek istedim.

3.5 litreye yakın su içiyorum. Genital hijyene de çok önem veriyorum. Ama yok anacim yok Şu 2 haftadır bu durum tansiyonumu oynattı yerinden.
hamilelikte antibiyotik kullandiriyorlar mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…