- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Epitel bende de çıkmıştı içerde tahriş durumu olduğu zaman oluyomus diye okudum ama önemli olduğunu sanmıyorum sonra düştü benimde bu arada benimde sürekli kokulu akıntım var arada geçer ama mantar enfeksiyon yokken bile akıntım kokuyo maalesef
mantar belirtileri olarak neler yasiyordunuz?Benim mantarim varken kokulu oluyordu anlattığınız gibi ama tahliller konusunda hic bir fikrim yok maalesef
Benim benKız zebroş sensin demi ?
Ya ben ilk defa yaşıyorum işte
ve 2 haftadır geçmiyor... Hiç mantar enfeksiyonuna yakalanmadım ki.
Mantar kaşıntılı olmuyor muydu ?
Altımda et beni gibi beyazımsi et parcalari vardi yanma kasinti agri yoktu bende demantar belirtileri olarak neler yasiyordunuz?
Şurada doğuma ne kaldı ki. Bir de bu cıktı. Nefret ettim kendimden..Aynı durumu yaşadım yavrum. Hiçbir çözüm bulamadım. Tek içimlik toz veriyorlardı bi işe yaramıyor kesinlikle. Gebelikten oluyormuş doğum sonrası geçer dediler. Bol su iç şekerli şeyleri mümkün olduğunca azalt
yediklerimden olsa 2 haftada gecmez miydi yaKoku mantardan olabilir. Yanma kaşıntı yok diyorsun belkide yediklerinden dolayı bir koku olmuştur. Hamileliğib sonlarına doğru mantar sık görülüyor ama dikkat et, doktorun anlar zaten gidince mantarsa. Onun dışında tahlilleri çok dert etme suyunu bol bol iç o değerler düşer.
öfffff ya nasil kurtuldun peki canım?Benim ben
ben mantara yakalandım ama kasıntı oluyodu bende de gecende bi arkadaşımla bu konu tartışma konusu oldu hatta bana dedi ki kasıntı olmadan da mantar olabiliyormuş
Doktorun ilaç verir hemen geçer merak etme , doğuma kadar bişey kalmaz.yediklerimden olsa 2 haftada gecmez miydi ya
bol su içiyorum. Genital temizliğe aşırı da önem veririm.
nereden nasıl nüksetti anlamadım. koku dışında hiçbir sorunum da yok.
Bebeğe zararı olmaz insallah
beyaz akıntı oluyor bende evet.Altımda et beni gibi beyazımsi et parcalari vardi yanma kasinti agri yoktu bende de
Kurtulamadım cinnetimöfffff ya nasil kurtuldun peki canım?
kokulu şeyler şampuanlar vs genital bölgenin florasını bozuyormuş.Kurtulamadım cinnetimbugün bile vardı koku nedenini kokulu tuvalet kağıdıma bağlıyorum saçma belki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?