Bilgisi olan?

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.921
Bayanlar, banka hesabım ve kredi kartım aynı bankadan.
Öğrencilik bitene kadar, banka hesabımda işletim ücreti yok.
Öğrencilik bitince, kullanmazsam bu hesap kapanıyor mu?
Kapanmazsa, kullanmadığım halde işletim ücreti alırlar mı ve alırlarsa nasıl olacak?
Kredi kartıma yansıma gibi bir durum olur mu?

Bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamadığım için buraya danışmak istedim.
Bu arada bahsettiğim banka, iş bankası.

Ben baska bir bankada calistim ama prosedür aynidir diye dusunuyorum ... hesabini kapatmazlar ancak eger paran varsa hesabinda ogrencilik durumun ortadan kalktigi icin hesap isletim ucreti keserler ve iptal etmiyorlar malesef...

hesabınızı şubeye gidip kendiniz bizzat kapattırmanız gerekir.
aksi takdirde açık kalacaktır.

Ben baska bir bankada calistim ama prosedür aynidir diye dusunuyorum ... hesabini kapatmazlar ancak eger paran varsa hesabinda ogrencilik durumun ortadan kalktigi icin hesap isletim ucreti keserler ve iptal etmiyorlar malesef...
Kredi kartına bir yansıma olur mu?

Kapanmazsa, kullanmadığım halde işletim ücreti alırlar mı ve alırlarsa nasıl olacak?

Kartın son kullanım tarihine kadar işletim ücreti almıyorlar. Öğrencilik bitip kartı yenilettiğinizde para alıyorlar.

Ne zaman mezun olacaksın ki bu soruyu soruyorsun?
Sanki yeni başlamış gibisin üniye.
Eğer öyleyse buna takılı kalma fazla, her an yeni bir kanun çıkıp ezberleri bozabilir.

Açık kalması sıkıntı yaratır mı?
Kullanılmayan banka kartı sorun yaratmaz, kullanılmayan kredi kartınızı hemen kapattırın. 1 kuruşluk borç binlere ulaşabiliyor. Kartı kullanmıyorsanız hemen kapattırın sorun yaşamayın.

Kredi kartına bir yansıma olur mu?
Kredi kartiyla hesabının ilgisi yok canim ikisi farkli seyler eger dedgim gibi hesabi kapattrmazsan ve icinde para olursa hesap isletim ucreti zamani geldiginde paran kesilir ... kredi kartina sadece uyelik ucreti yansir tabi senin kartindan uyelik ucreti aliniyorsa

Ne zaman mezun olacaksın ki bu soruyu soruyorsun?
Sanki yeni başlamış gibisin üniye.
Eğer öyleyse buna takılı kalma fazla, her an yeni bir kanun çıkıp ezberleri bozabilir.
Farklı sebeplerden soruyorum.
Akıl lazım değil şu an bana, bilgi lazım.

Kullanılmayan banka kartı sorun yaratmaz, kullanılmayan kredi kartınızı hemen kapattırın. 1 kuruşluk borç binlere ulaşabiliyor. Kartı kullanmıyorsanız hemen kapattırın sorun yaşamayın.
Kullanılmayan banka kartına da artık yeni BDDK yasasına göre işletim ücreti tahakkuk ettiriliyor ve itiraz yolu kapalı.
Senelik kullanım ücreri iş bankasında 80 tl civarı.

Kredi kartiyla hesabının ilgisi yok canim ikisi farkli seyler eger dedgim gibi hesabi kapattrmazsan ve icinde para olursa hesap isletim ucreti zamani geldiginde paran kesilir ... kredi kartina sadece uyelik ucreti yansir tabi senin kartindan uyelik ucreti aliniyorsa
Anladım, teşekkür ederim.

Kullanılmayan banka kartına da artık yeni BDDK yasasına göre işletim ücreti tahakkuk ettiriliyor ve itiraz yolu kapalı.
Senelik kullanım ücreri iş bankasında 80 tl civarı.
O hesabı kullanmazsam parayı nereden tahsil edecekler?

hesabın öğrencilik bitti diye kapanmaz sanırım hele ki kredi kartın varsa gidip kapattırırırsın,öğrencilik bittiğinde hesap işletim ücreti kesilmeye başlar bildiğim kadarıyla..

hesabın o bankadan kapandıysa hesap işletim ücreti keserler onu almanın yolu da otomotik talimat vericeksin benim başka bankadaki hesabım kapanınca k.kartını ödemek için hesabıma para yatırdım ( kampanya vardı 10 tl puan kazanacaktım güya) 55 tlmi kestiler maalesef...

X