Bilgisi Olan Yardimci Olabilir mi?

zahiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
490
1
118
Konya
kizlar merhaba..

benim kpss hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslara bi sorum olcakti.. kpss basvurusu yaptm onlisans olarak.. aslinda bu konuda hicbi bilgim yoktu. ama son yil oldugundan (basvuru icin)dayimin israrlari uzerine katildim..

sorum su universiteyi 2.ogretim olarak kazandim.. ola kii kpss yi kazandim diyelim benim devlet dairesinde sabahtan aksama kdr calismam gbi bi durum soz konusu mu?

k.bkmayin ama bilgim hic yok bu konuda :kedi:

sadece okuyanlarin dilekce verip calismadan belli bi miktar para alabilcegini ogrenmistim lakiiin aksam derslerim olcagi icin durum ne olcak biri beni aydinlatabilir mi? cok kararsiz kaldim calismaya devam etme konusunda :gitme: simdiden tesekkurler olumunekankayizsmile

siz zaten önlisans mezunu olarak giremezsiniz ki. Lise mezunu olarak işlem görürsünüz. Önlisans olarak girmek için ya mezun yada mezun olabilecek durumda olmanız lazım. Eğer bir devlet kurumuna yerleşebilirseniz mesainize aralıksız devam etmek durumundasınız. Dersler için izin alıp erken çıkma durumu tamamen müdür yada şefinizin insafına kalır.

oww inanmiyorum bilmiyorumkismile

tesekkur ederim cevap icin.. sinava girmicem o zmn :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…