- 12 Kasım 2020
- 82
- 46
- 8
- 32
- Konu Sahibi Kedisever2727
-
Bunları her ay yaşıyor her ay adet oluyorum. Ha belki de siz hamilesinizdir ondan oluyordur, yani bu sorunun cevabı yok. Gününüzü bekleyip test yapmalısınızMerhaba hanımlar. Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü değerlendirdim. Adete şu an 5 gün var. Yalnız iki gündür rahim bölgesine ani bir ağrı giriyor. Bıçak saplanır gibi. Bunu yaşayan var mı? Sebebini bilen varsa yardımcı olur musunuz?
Diğer belirtiler göğüslerde şişkinlik ve ağrı, akşama doğru mide bulantısı, gaz ve bir de iki gündür bel ağrısı olmaya başladı
Teşekkür ederim cevabınız için. İnsan değişik bir şey hissedince umut ediyor galiba. Bu ay zeytinyağı incir kürü yaptım etkisi olur diye umutlaniyorumBunları her ay yaşıyor her ay adet oluyorum. Ha belki de siz hamilesinizdir ondan oluyordur, yani bu sorunun cevabı yok. Gününüzü bekleyip test yapmalısınız
Aslında erken gebelik testi ile çıkar alıp yapsan keşke :) inşlah vardır birşeyler . Bende reglimden beş gün önce başlardı agrılar ama belim fena .Merhaba hanımlar. Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü değerlendirdim. Adete şu an 5 gün var. Yalnız iki gündür rahim bölgesine ani bir ağrı giriyor. Bıçak saplanır gibi. Bunu yaşayan var mı? Sebebini bilen varsa yardımcı olur musunuz?
Diğer belirtiler göğüslerde şişkinlik ve ağrı, akşama doğru mide bulantısı, gaz ve bir de iki gündür bel ağrısı olmaya başladı
Umutlanın tabi ki ama neticede hayal kırıklığı yaşamamak adına işte her ihtimali düşünmek lazım. Zaten az kalmış varsa çıkar bi iki güne silik milik:)Teşekkür ederim cevabınız için. İnsan değişik bir şey hissedince umut ediyor galiba. Bu ay zeytinyağı incir kürü yaptım etkisi olur diye umutlaniyorum
Yani çıkar ama o cesaret olmayınca mecbur beklemek gerekiyorAslında erken gebelik testi ile çıkar alıp yapsan keşke :) inşlah vardır birşeyler . Bende reglimden beş gün önce başlardı agrılar ama belim fena .
İnşallah o hayal kırıklığı olmaz hiç kimse içinUmutlanın tabi ki ama neticede hayal kırıklığı yaşamamak adına işte her ihtimali düşünmek lazım. Zaten az kalmış varsa çıkar bi iki güne silik milik:)
Incir kùrù benim butun hormonlarimi alt ust etti.dr verdigim dozdan fazla mi kullandin? Yada baska ilacmi kullandin? Dedi.soyleyemedim incir kuru diye.nolmus boyle Hersey birbirine girmis dedi, bidaha asla kùr yapmam.Neyi yukseltip ,neyi ,alcaltiyo neye Etki ediyo bilmiyorum sonucda, nediye yaptiysam zaten onuda bilmiyorum.Teşekkür ederim cevabınız için. İnsan değişik bir şey hissedince umut ediyor galiba. Bu ay zeytinyağı incir kürü yaptım etkisi olur diye umutlaniyorum
Her insanın vücudunda farklı etki yapıyor o zaman çoğu yerde okudum herkes farklı bir şey söylemiş umut işte bu ay da bunu denedimIncir kùrù benim butun hormonlarimi alt ust etti.dr verdigim dozdan fazla mi kullandin? Yada baska ilacmi kullandin? Dedi.soyleyemedim incir kuru diye.nolmus boyle Hersey birbirine girmis dedi, bidaha asla kùr yapmam.Neyi yukseltip ,neyi ,alcaltiyo neye Etki ediyo bilmiyorum sonucda, nediye yaptiysam zaten onuda bilmiyorum.
Canım mide bulantısı gebelikte çok nadir erkenden başlıyor. Pms belirtiside de var.
Bıçak saplanması ve bel ağrısı gazdan olabiliyor ve tabi pms belirtisi yine..
Göğüs hassasiyeti regl den 14 gün önce yumurtlamayla dahi başlayabiliyor... Yani hepsi regl.
Kaç aydır gebelik istiyorsun? Bu ay kür kullandığın için pms belirtilerin de farklı olabilir o yüzden kendini pek dinleme, erken gebelik testi falan da yapma.. erken öğrenmenin bir yararı yok tedavi gerektiren bir durumun yoksa... Regl günü olmazsan eğer normal test ile gönül rahatlığı ile öğrenebilirsin.
Sadece regl yaklaştıkça kuru dönem değil de süt beyazı kokusuz kaşıntısız azar azar akıntı ve ıslaklık varsa gebelik olma ihtimali daha yüksektir. Çünkü bu pms belirtisi değil... Yalnız akıntı kokusuz sarı tonlarında rahim ağzı açılmaya başlamış ise regl geliyor demektir.
İnşallah gebesindir, 5 güncük sabırcıkümitlenip üzülmek daha kötü.
Canım moralini bozma henüz 1 yılın tamamlanmamış. En büyük faktör stres.. Bir sürü sağlık sorunun olsa kafan rahatsa oluyor.. Aksine hiçbir sorunun yoksa stres yapıyorsan olmuyor... Ben 5 yıllık evli 2 yıldır uğraşan biri olarak söylüyorum.. Hiçbir sıkıntıyı kafana takmazsan 1 yıla kalmaz hamile kalırsın.. Daha yeni evli ve yeni bebek çalışmaya başlamışsınız. O yüzden neden olmuyor nasıl olacak diye düşünme... İnşallah bu ay hamilesindir. Ama cidden bir daha ki aylar gebeliğin takip etme.Bu ay 6. Aya girdi. Bir buçuk yıllık evliyim nasip işte her geçen ay insan üzülüyor ilk yıl eşimin işten çıkması dolayısıyla ara vermek zorunda kaldık. Tahlillerde de hiç bişey çıkmayınca niye olmuyor diye insan sorguluyor. Zaten dediğin gibi bütün belirtiler adet döneminde de hamilelik belirtilerinde de aynı bakalım artık 4 gün sonra ne olacak
Allah razı olsun canım verdiğin moral için. Gecen ay hiç takmadım tam günümde adet oldum. Ondan önceki ay sürekli takip ettim 14 gün gecikti dediğin gibi stres olmazsa olacak inanıyorum bende nasip artıkCanım moralini bozma henüz 1 yılın tamamlanmamış. En büyük faktör stres.. Bir sürü sağlık sorunun olsa kafan rahatsa oluyor.. Aksine hiçbir sorunun yoksa stres yapıyorsan olmuyor... Ben 5 yıllık evli 2 yıldır uğraşan biri olarak söylüyorum.. Hiçbir sıkıntıyı kafana takmazsan 1 yıla kalmaz hamile kalırsın.. Daha yeni evli ve yeni bebek çalışmaya başlamışsınız. O yüzden neden olmuyor nasıl olacak diye düşünme... İnşallah bu ay hamilesindir. Ama cidden bir daha ki aylar gebeliğin takip etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?