- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Arkadaslar annemlerin yazligiyla ilgili bir sıkıntı var yardimci olur musunuz?annemler 1sene once bir yazlik almislardi.bitisik yazlik bostu.simdi orayi biri satin alacak olmus.bankadan kredi alirken olmamis o yazlik annemlerin , annemlerinki de obur sahibin gozukuyormus.aramislar annemleri annemler yarin yazliga gidecek.tapuda mi emlak planinda mi neymis hangisinde oyle gozukuyor onu anlamadım. Bu konuda biĺginiz var mi kizlar.bu ne gibi bir sorun olusturur.masraf olur mu nasil cozulur.gittiklerinde nasil bir yol izlemeliler tesekkurler simdiden
Tapu sahipleri karsilikli degismisYazliklarmi karismis?
tabu harkli bir mulkub uzerinemi satista isguzarli donmediyse duzeltilir tapudan
Nasilsa bende anlamadım. simdiye kadar bir sorun yokmus.yandaki daireyi alacak kisi krediyle alacakmis bankadan kredi cekeceginde ortaya cikmisiyide annenler yazlığı aldıklarında tapuyu almadılar mı ..
1 sene içinde mi karışıklık olmuş..
Yandaki ev pesin parayla alinsaydi sorun cikmazdi krediyle alindigi icin bu problem cikiyor.Arkadaslar avukatlık falan bir is olur mu ki
Nasilsa bende anlamadım. simdiye kadar bir sorun yokmus.yandaki daireyi alacak kisi krediyle alacakmis bankadan kredi cekeceginde ortaya cikmis
YOKÇok teşekkürler. ücret konusunda emin misiniz arkadaslar ucret odenmeden olma ihtimali varmi ki
Peki bu ücret evin degerine gore degisiyor mu
Emlakcilar aklima gelmedi de kuzenm avukat ona soralim diyorum babam inat ediyor sormuyor. adam aramis babami bagirip çağırıyor resmen tehtid ediyor bizim ne sucumuz varsa ayni maduriyeti yasiyoeuz sonucta.annemler de yol yapip gitcekler adam diyorki benim ucak parami verin oraya gelceksem.masraf da cikarsa belli ki annemler odeyecek ondan merak ettim.Yandaki ev pesin parayla alinsaydi sorun cikmazdi krediyle alindigi icin bu problem cikiyor.
Burda avukatlik olmasi icin sizin kabul etmemeniz gerekir buda sacma olur.
Gidip iki tarafta basvurarak yaklasik bin iki bin tl ye halledicekler durumu.Belki o sehirde bedavadir belli olmaz.
Arayip neden sormuyosunuz bu cok sık karsilasilan bir durum herhangi bir emlakci bile cevaplar.
İyi de evi alacak adam beğenmezse almasın yani zorla mı satılıyor sankiEmlakcilar aklima gelmedi de kuzenm avukat ona soralim diyorum babam inat ediyor sormuyor. adam aramis babami bagirip çağırıyor resmen tehtid ediyor bizim ne sucumuz varsa ayni maduriyeti yasiyoeuz sonucta.annemler de yol yapip gitcekler adam diyorki benim ucak parami verin oraya gelceksem.masraf da cikarsa belli ki annemler odeyecek ondan merak ettim.
Aaaa o zaman sizin satmaya niyetiniz yoksa gitmesinler siz yapmazsaniz islemi onlar sadece pesin para verene satabilirler.Kimsenin degil belediyenin sucu.Emlakcilar aklima gelmedi de kuzenm avukat ona soralim diyorum babam inat ediyor sormuyor. adam aramis babami bagirip çağırıyor resmen tehtid ediyor bizim ne sucumuz varsa ayni maduriyeti yasiyoeuz sonucta.annemler de yol yapip gitcekler adam diyorki benim ucak parami verin oraya gelceksem.masraf da cikarsa belli ki annemler odeyecek ondan merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?