• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan yardım edebilir mi

setenaysetenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
2.269
1.653
53
43
Arkadaslar annemlerin yazligiyla ilgili bir sıkıntı var yardimci olur musunuz?annemler 1sene once bir yazlik almislardi.bitisik yazlik bostu.simdi orayi biri satin alacak olmus.bankadan kredi alirken olmamis o yazlik annemlerin , annemlerinki de obur sahibin gozukuyormus.aramislar annemleri annemler yarin yazliga gidecek.tapuda mi emlak planinda mi neymis hangisinde oyle gozukuyor onu anlamadım. Bu konuda biĺginiz var mi kizlar.bu ne gibi bir sorun olusturur.masraf olur mu nasil cozulur.gittiklerinde nasil bir yol izlemeliler tesekkurler simdiden

Bizim eski ev sahibinin de aynıydı
Binalar yan binayla karışmıştı onlar çok uğraşmadan halloldu.... Şimdi ikisi de ayrı ayrı zamanlar da evleri yıktırıp apartman yaptılar (5 yıl arayla)
Zor bir şey olacağını sanmıyorum... Ama gittikten sonra oldu bitiye getirmemelerine dikkat edin

Arkadaslar annemlerin yazligiyla ilgili bir sıkıntı var yardimci olur musunuz?annemler 1sene once bir yazlik almislardi.bitisik yazlik bostu.simdi orayi biri satin alacak olmus.bankadan kredi alirken olmamis o yazlik annemlerin , annemlerinki de obur sahibin gozukuyormus.aramislar annemleri annemler yarin yazliga gidecek.tapuda mi emlak planinda mi neymis hangisinde oyle gozukuyor onu anlamadım. Bu konuda biĺginiz var mi kizlar.bu ne gibi bir sorun olusturur.masraf olur mu nasil cozulur.gittiklerinde nasil bir yol izlemeliler tesekkurler simdiden

Belli bir miktar ücret ödenerek tapudan değişim yapılıyor.

Şimdi baktım, Öncelikle Tapu Sicil Müdürlüğüne tapu tescilinin düzeltilmesi için dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. Bu başvuru sonucu tescil düzeltilmez ise ancak o zaman dava açabiliyorsunuz.

iyide annenler yazlığı aldıklarında tapuyu almadılar mı ..
1 sene içinde mi karışıklık olmuş..

Arkadaslar avukatlık falan bir is olur mu ki
Yandaki ev pesin parayla alinsaydi sorun cikmazdi krediyle alindigi icin bu problem cikiyor.
Burda avukatlik olmasi icin sizin kabul etmemeniz gerekir buda sacma olur.
Gidip iki tarafta basvurarak yaklasik bin iki bin tl ye halledicekler durumu.Belki o sehirde bedavadir belli olmaz.

Arayip neden sormuyosunuz bu cok sık karsilasilan bir durum herhangi bir emlakci bile cevaplar.

Yandaki ev pesin parayla alinsaydi sorun cikmazdi krediyle alindigi icin bu problem cikiyor.
Burda avukatlik olmasi icin sizin kabul etmemeniz gerekir buda sacma olur.
Gidip iki tarafta basvurarak yaklasik bin iki bin tl ye halledicekler durumu.Belki o sehirde bedavadir belli olmaz.

Arayip neden sormuyosunuz bu cok sık karsilasilan bir durum herhangi bir emlakci bile cevaplar.
Emlakcilar aklima gelmedi de kuzenm avukat ona soralim diyorum babam inat ediyor sormuyor. adam aramis babami bagirip çağırıyor resmen tehtid ediyor bizim ne sucumuz varsa ayni maduriyeti yasiyoeuz sonucta.annemler de yol yapip gitcekler adam diyorki benim ucak parami verin oraya gelceksem.masraf da cikarsa belli ki annemler odeyecek ondan merak ettim.

Emlakcilar aklima gelmedi de kuzenm avukat ona soralim diyorum babam inat ediyor sormuyor. adam aramis babami bagirip çağırıyor resmen tehtid ediyor bizim ne sucumuz varsa ayni maduriyeti yasiyoeuz sonucta.annemler de yol yapip gitcekler adam diyorki benim ucak parami verin oraya gelceksem.masraf da cikarsa belli ki annemler odeyecek ondan merak ettim.
İyi de evi alacak adam beğenmezse almasın yani zorla mı satılıyor sanki

Sorun varsa ortak ödenir halledilir yoksa vermesinler adamın payını masrafını vs evi alamayacak olan adam o düşünsün

Aaaa o zaman sizin satmaya niyetiniz yoksa gitmesinler siz yapmazsaniz islemi onlar sadece pesin para verene satabilirler.Kimsenin degil belediyenin sucu.
Suan size muhtac olan adam niye aileniz onun parasini versin.Isin icinde tehtid varsa ayagima bile gelseler yapmam o isi.

Ama normalde cok basit bir islem ama parayla iste.

Back