Merhaba Canim, Sitede Dolaşirken Mesajini Gördüm. Hcg çok Erken Dönemde Bile Hamileliği Gösterir. Döllenmeden Sonra 6. Günde Salgilanmaya Başlar. Bende Kimyasal Gebelik Denen Bişe Yaşadim. O Nedenle Fazla Araştirdim Okudum Böyle şeyleri. Acele Etme, Fazla Strese Girme.
arkadaşlar ben öncelikle şunu dile getireyim bebek tabiki istiyorum ama kafama takıntı halkine getirmedim ama bu ay kendimde normalden çok farklı belirtiler görünce ben kesin hamileyim sanırım dedim ama çok sabırsız olmadığım için adet günümü yani 13 martı bekliyordum fakat bugün yeğenime tahlil yaptırmak için ablamla hastaneye gidince 7 gün var ama gelmişken bende bhcg yaptırayım bi dedim sonuç negatif çıkınca üzülmekten çok şaşırdım çünkü gerçekten hamile olduğumu hissetmiştim,acaba benim gibi 1 hafta önceden yapmış ama sonradan hamile çıkmış olan arkadaşlar varmı aramızda?bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
adet günüme 15 gün kala göğüslerim bariz şişti uçlarındaki kabarcıklar inanılmaz büyüdü ve elimi dokunamayacak kadar acıyor halada var zaten ilkkez bu ay oldu bende zaten buna anlam veremedim bunun haricinde bariz adet belirtileri ama bunlarda 15 gün önceden başladı işte bu yüzden hamileyim kanısına varmıştım ama 7 günüm var test negatif sonuç verdi herşeyde bir hayır vardır demek vucudum bu ay böyle adet belirtilerini gösterdi ama gerçekten çok ilginç hala anlam veremiyorum göüzlerim papatya gibi açtı resmen halada şiş ve acı var
canım ya bşy sorcam kimyasal gebelik yaşamadan önce hcg oranın kaçtı bende onu yaşıyorum galibada ilk oranım 14,9du düşük diye bigün sonra belki artmıştır diyerek bidaha yaptırdım bu seferde 9,7 çıktı yarında ultrasyona girip göstercez doktora bugünde adetimden 8 gün geçti hafif pempemsi kan geldi sence düşükmüdür benimkide
canım ovulasyon testi aynı hamilelik testi gibi idrardan yapılan ve yumurtlama gününü LH hormonunun artmasına göre belirleyen bir test. mantık aynı çift çizgiyi gördüğün zaman anlaki 24 saat içinde yumurtlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?