- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Hayır adet gününün bir önceki gün yaptım iki kez sonda adet günü yaptım sonra kanama bitsin diye beklıyorum yarın bitmesi lazım ama az az da olsa gelıyo azalması Laz'ım gelmez biterdi normalde ama sanki devam edecek gibi yarın gene test yapıcam nette baktım dış gebelik te her zaman Ağrı olmuyor . Hıc agrım yok normal herşey . Ne bilim anlayamadımDeğerlerin hızla düşmesi dolayısıyla negatif çıkması lazim diye biliyorum. Mutlaka bir Dr gidin.
Yarın yapıcam dördüncü kez test normalde gelmemesi lazım kanama ama az da olsa gelıyo yarın bitmeıxek gibiDr gittiniz mi? Hala pozitif çıkması garip
Nasıl nasıl bıdaha soylermısınYani dr gitmeden kimyasal olup olmadığını bilemezsiniz bir ardaşımda öyle zannediyordu 1 ay kanaması devam etmiş dr gidince hamileliğin devam ettiğini öğrendi o bebek de doğdu
Benim kanama ilk kahverengi oldu sonra normal adet seklınde devam etti yarın son azaldı iyice ama devam edecek gibi hıssedıyorum cuma gidecem inş agrım sızım da yok o yüzden rahatım ama yarın bir test yapabılrıım . Arkadaşınızın bir ay kanaması nasıl dı yoğun mu az mı ? Ve ilk hafta normal adet seklınde mı başladıYani dr gitmeden kimyasal olup olmadığını bilemezsiniz bir ardaşımda öyle zannediyordu 1 ay kanaması devam etmiş dr gidince hamileliğin devam ettiğini öğrendi o bebek de doğdu
Dediğim gibi kızda polikistik over var adetleri de düzensizmiş adet kanaması sanıyormuş bir ay sürmüş Ve dr a gitmemiş işin garibi evde yaptığı testlerde pozitif çıkıyormuş dr a zorla gitti zaten gittiğinde ise kese ve kalp atışı görülmüş çok ilginç gerçekten o yüzden doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederimNasıl nasıl bıdaha soylermısın
Onun kanaması adet gibi oluyormuş bende son gebelikte çok kanama geçirdim kahverengi ile başladı gün geçtikçe arttı sancılı ve kırmızıyla döndü kanama hep düşük yapıyorum sandım sürekli hastanedeydim dr gözetimindeydim çünkü kan pıhtılaşmam vardı Ve bebeğin yaşaması için kullanmam gerekiyordu benim kanamama kullandığım ilaçlar sebep olmuştu 14 hafta kanamalı geçti sonra kanama durduBenim kanama ilk kahverengi oldu sonra normal adet seklınde devam etti yarın son azaldı iyice ama devam edecek gibi hıssedıyorum cuma gidecem inş agrım sızım da yok o yüzden rahatım ama yarın bir test yapabılrıım . Arkadaşınızın bir ay kanaması nasıl dı yoğun mu az mı ? Ve ilk hafta normal adet seklınde mı başladı
Ama bende hıc sancı YÖK YA gayet iyiyim sadece bir gece karnım agrıdı okadarOnun kanaması adet gibi oluyormuş bende son gebelikte çok kanama geçirdim kahverengi ile başladı gün geçtikçe arttı sancılı ve kırmızıyla döndü kanama hep düşük yapıyorum sandım sürekli hastanedeydim dr gözetimindeydim çünkü kan pıhtılaşmam vardı Ve bebeğin yaşaması için kullanmam gerekiyordu benim kanamama kullandığım ilaçlar sebep olmuştu 14 hafta kanamalı geçti sonra kanama durdu
Peki kanaması adet günü mü başladı dicektim adetleri düzensiz dıyorsun benım adet günümü bir gün gectı kahverengı keke leke geldi sonraki gün adet oldum su an gelıyo işte hala yarın bitmesi lazım dı bakıcaz artık bende gitmek istemıyorum benek yoktur diyeDediğim gibi kızda polikistik over var adetleri de düzensizmiş adet kanaması sanıyormuş bir ay sürmüş Ve dr a gitmemiş işin garibi evde yaptığı testlerde pozitif çıkıyormuş dr a zorla gitti zaten gittiğinde ise kese ve kalp atışı görülmüş çok ilginç gerçekten o yüzden doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim
Yurtdısındayım bir doktora gideyum bitti gibi hastalıgum ama cok az as devam edecek gibi işteAyda iki kez adet oluyordu o arkadaş bir yıl önce oldu bu durum işte benim hamileliğimle aynı anda oldu, ama siz Keşke kandan takip etseydiniz evde yaptığınız test ile olmaz ki kanda değer artıyorsa gebelik devam ediyordur değer 2000 olunca kese gözükür ya dr gidin yada bi kan tahlili yaptırın sağlık ocağında yapıyorlar
Ya yarım edin normalde bitmesi gereken adet az az devam edıyor ama kan sulu gibi anlamadım . Yoğun degıl ama . Üşüyorum midem bulanıyo acaba neden gündüz olmadı burda hastanye sabah gıdıcmAyda iki kez adet oluyordu o arkadaş bir yıl önce oldu bu durum işte benim hamileliğimle aynı anda oldu, ama siz Keşke kandan takip etseydiniz evde yaptığınız test ile olmaz ki kanda değer artıyorsa gebelik devam ediyordur değer 2000 olunca kese gözükür ya dr gidin yada bi kan tahlili yaptırın sağlık ocağında yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?