• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım

yok yapmadım bu ay hsg çektirmiştim 3 4 gündür göğüs uçları sızlıyor sadece onun dışında belirti yok bekliyorum gecikmeyi beklicem 1 yıldır hep erkenden test yapıyorum
Anlıyorum , beklerkende zaman hiç geçmiyor 🙈, umarım güzel haberleri en kısa zamanda alırız 🩷

Evet haklısın , sanki hemen olucakmış gibi düşünüyoruz olmayıncada hayal kırıklığı maalesefi peşinden strese giriyoruz 😔 umarım dediğin gibi rahat olabilirim 🤗 sende kısa zamanda güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum 🥰 teşekkür ederim fikirlerin için ❤️

Kızlar selam 3 gün gecikmem var ve testler pozitif silik silik iste gün geçtikçe koyulaşıyor . Doktora gittim testleri söyledim testlerde bazen kimyasal da olabilir dedi . Keseyi göremedi ve rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Kan aldı başına böyle birşey gelen var mı kese kaç haftada çıkıyor kaç gün geçikmede . Kafayı yiyeceğim
7 ci haftayı bekle. şimdi 4 haftalık anca olur gözükmez ki.

Evet kese için erken olabilirmiş keşke bunu doktorum bilgi verseydi . Korkuttu beni yorumlar biraz iyi geldi
Bence doktorunuzu değiştirin benim görüşüm tamamen size kalmış ama bende daha bugün testle hamile olduğumu öğrendim ve bi kaç ay ultrasonla muayene olmayacağım bebek için iyi değil sadece kan vericem belirli aralıklarla beta hcg düzenli ilerliyorsa zaten sorun yoktur şimdiki doktorlar doktor değil nüfusun artmasını istemiyorlar güvenmeyin

Bence doktorunuzu değiştirin benim görüşüm tamamen size kalmış ama bende daha bugün testle hamile olduğumu öğrendim ve bi kaç ay ultrasonla muayene olmayacağım bebek için iyi değil sadece kan vericem belirli aralıklarla beta hcg düzenli ilerliyorsa zaten sorun yoktur şimdiki doktorlar doktor değil nüfusun artmasını istemiyorlar güvenmeyin
Aslında doktorum değil onda müsait randevu vardı ondan aldım . Pazar kan verin beta ilerlemişse 2 hafta sonra burda normalde gittiğim doktora gideceğim . İlk olumsuz konuşmadı zaten beni çok korkuttu tansiyon çıktı düşün yani

Back