• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan var mı?

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
kızlar selam,
benim genital bölgemde(içinde değil,dudak kısmında) et beni çıkmış.
Baya büyük ama koptu kopacak incecik bi uç tutuyor.genital temizlik sırasında zorlanıyorum kopar diye korkuyorum.
Bitkisel bir çözümü olan var mı?
Ya da bir ilacı falan var mıdır düşüren..
Bilgisi olan ya da kendinde olup çözüm bulmuş olanlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.

Önemli bir şey de olabilir. Olmayan bir şeyin çıkması.
Nasıl bu kadar sakinsin?
Bir doktora görünsen?

doktora gidip aldırmakta fayda var. gerçelten zararsız bi et beniyse işlem çok kolay diye biliyorum. lütfen utanıyorum vs demeyin.

doktora gidip aldırmakta fayda var. gerçelten zararsız bi et beniyse işlem çok kolay diye biliyorum. lütfen utanıyorum vs demeyin.
Yok utanma duygusu bende pek kalmadı,üç gebelik kürtaj dış gebelik hemoroid ameliyatı falan filan derken:) doktora gitmiyor olmamın sebebi doktora gitmekten bıkmış olmak aslında gitmek en doğrusu tabiki

Büyük ihtimalle o et beni değil, genital siğil.. HPV virüsü neden oluyor. Ama tabi ki doktora gidersen kesin öğrenirsin. Benimki tahmin.
genital siğil olsa çoğalmaz mı? Ben
Önemli bir şey de olabilir. Olmayan bir şeyin çıkması.
Nasıl bu kadar sakinsin?
Bir doktora görünsen?
Sakinliğim aslında tecrübeden biraz.4 yıl önce hemoroid ameliyatı olmuştum o esnadada bitane aynısından çıkmıştı.ama doktora falan söylememiştim kendisi ameliyatım esnasında almış.alıverdim rahat et diye dedi.ben hani böle bitkisel çözümü falan vardır belki diye düşünmüştüm ama doktora gitmek en mantıklısı tabi

Yok utanma duygusu bende pek kalmadı,üç gebelik kürtaj dış gebelik hemoroid ameliyatı falan filan derken:) doktora gitmiyor olmamın sebebi doktora gitmekten bıkmış olmak aslında gitmek en doğrusu tabiki

hay maşallah :)

geçmiş olsun.

genital siğil olsa çoğalmaz mı? Ben

Sakinliğim aslında tecrübeden biraz.4 yıl önce hemoroid ameliyatı olmuştum o esnadada bitane aynısından çıkmıştı.ama doktora falan söylememiştim kendisi ameliyatım esnasında almış.alıverdim rahat et diye dedi.ben hani böle bitkisel çözümü falan vardır belki diye düşünmüştüm ama doktora gitmek en mantıklısı tabi
Genital siğil çoğalacak diye bir kural yok. Bakımsız kalırsan tabi ki çoğalır. Bende de bir dönem çıkmıştı oradan biliyorum. Ben doktora gidip yaktırmıştım. Hatta Allah korusun bazı türleri kansere neden oluyor. Yani rahim agzı kanserine hpv virüsü neden oluyor. Bu genital siğiller de HPV virüsü habercisi... Rahim agzı kanserinden korunmak için de düzenle smear testi yaptırıyorum. Erken teşhis için gerekli. Neyse siğil yakıldıktan sonra yine birkaç tane çıkmıştı. Elma sirkesinin iyi geldiğini okumuştum ve uygulamaıştım. Gerçekten işe yaradı. Elma sirkesi kullandıktan sonra bir daha çıkmadı. Tavsiyem doktora git, eğer genital siğil ise yaktır ve hijyene dikkat et. Ama dediğim gibi seninki genital siğil olmayabilir de buna doktor karar verir.

kızlar selam,
benim genital bölgemde(içinde değil,dudak kısmında) et beni çıkmış.
Baya büyük ama koptu kopacak incecik bi uç tutuyor.genital temizlik sırasında zorlanıyorum kopar diye korkuyorum.
Bitkisel bir çözümü olan var mı?
Ya da bir ilacı falan var mıdır düşüren..
Bilgisi olan ya da kendinde olup çözüm bulmuş olanlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.

Et beni değil de hpv kaynaklı bir siğilse ne olacak? Üstelik hamilesiniz, hpv taşıyanlar normal doğum yapamıyorlar diye biliyorum. Bebeğinizin sağlığını riske atmaktansa doktora gitmek daha iyi bir çözüm değil mi?

Back
X