Herkese iyi günler.nasil başlayacağımı nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum utanıyorum bunu sormak için ama artık rahatsız oluyorum bu durumdan o yüzden bide sizlere sormak istedim..her neyse arkadaşlar...ben 8 9 aylık evli biriyim ve eşimle cinsel ilişkiye girerken sorun yaşıyoruz.herkes bilirki cinsel ilişkide çeşit çeşit pozisyonlar vardır.işte biz eşimle onlarin hiç birini yapamıyoruz acı çekiyorum yapamıyoruz sizce neden olabilir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisi olan var mı
- Konu Sahibi Ecrn46
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- neden böyle oluyor
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
İlişki esnasında ağrı çekiyorsan enfeksiyon da olabilir kadın doğuma git.Herkese iyi günler.nasil başlayacağımı nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum utanıyorum bunu sormak için ama artık rahatsız oluyorum bu durumdan o yüzden bide sizlere sormak istedim..her neyse arkadaşlar...ben 8 9 aylık evli biriyim ve eşimle cinsel ilişkiye girerken sorun yaşıyoruz.herkes bilirki cinsel ilişkide çeşit çeşit pozisyonlar vardır.işte biz eşimle onlarin hiç birini yapamıyoruz acı çekiyorum yapamıyoruz sizce neden olabilir.
- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Canim biraz daha aciklar misin sorun tam olark neHerkese iyi günler.nasil başlayacağımı nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum utanıyorum bunu sormak için ama artık rahatsız oluyorum bu durumdan o yüzden bide sizlere sormak istedim..her neyse arkadaşlar...ben 8 9 aylık evli biriyim ve eşimle cinsel ilişkiye girerken sorun yaşıyoruz.herkes bilirki cinsel ilişkide çeşit çeşit pozisyonlar vardır.işte biz eşimle onlarin hiç birini yapamıyoruz acı çekiyorum yapamıyoruz sizce neden olabilir.
- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
Hiç mi iliskiye giremiyorsunuz, yoksa bir iki pozisyonda oluyor da her pozisyonlarda mi olmuyor ?Herkese iyi günler.nasil başlayacağımı nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum utanıyorum bunu sormak için ama artık rahatsız oluyorum bu durumdan o yüzden bide sizlere sormak istedim..her neyse arkadaşlar...ben 8 9 aylık evli biriyim ve eşimle cinsel ilişkiye girerken sorun yaşıyoruz.herkes bilirki cinsel ilişkide çeşit çeşit pozisyonlar vardır.işte biz eşimle onlarin hiç birini yapamıyoruz acı çekiyorum yapamıyoruz sizce neden olabilir.
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.073
- 548
Özelden yazayım sana canımmHerkese iyi günler.nasil başlayacağımı nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum utanıyorum bunu sormak için ama artık rahatsız oluyorum bu durumdan o yüzden bide sizlere sormak istedim..her neyse arkadaşlar...ben 8 9 aylık evli biriyim ve eşimle cinsel ilişkiye girerken sorun yaşıyoruz.herkes bilirki cinsel ilişkide çeşit çeşit pozisyonlar vardır.işte biz eşimle onlarin hiç birini yapamıyoruz acı çekiyorum yapamıyoruz sizce neden olabilir.
Gittim canım enfeksiyon varmış evt ilaç verdi kullandım geçti ama yinede kendimi çok kastihimdan yapamıyorumİlişki esnasında ağrı çekiyorsan enfeksiyon da olabilir kadın doğuma git.
Aynen canım ayapabildigimiz tek pozisyon kadının altta erkeğin üste oldugu başka hiç birini yapamıyoruzHiç mi iliskiye giremiyorsunuz, yoksa bir iki pozisyonda oluyor da her pozisyonlarda mi olmuyor ?
Sorun sanırım korkmam canım.soyle soyliyeyim dediğim gibi tek bir pozisyon yapabiliyoruz o da kadının altta erkeğin üstte olduğu onda hiç canım acımıyor ama tam tersi pozisyon yaptığımızda veya başka şekillerde yaptığımızda canım çok yanıyor yapamıyoruzCanim biraz daha aciklar misin sorun tam olark ne
- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
Tahmin ettigim gibi. Zamanla duzene girer alisirsin, vazgecmeyin olmuyor diye. Kendini gevsetmeye calis baska seyler dusun kendini oraya adepte etmeAynen canım ayapabildigimiz tek pozisyon kadının altta erkeğin üste oldugu başka hiç birini yapamıyoruz
- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Rahat bırak kendini canım ve bol su icGittim canım enfeksiyon varmış evt ilaç verdi kullandım geçti ama yinede kendimi çok kastihimdan yapamıyorum