How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bilgisi olan var mı acaba yardım lütfen ?

_fairydust_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
104
15
98
29
Birkaç ay önce ayak baş parmaklarımda ikisinde de dibe yakın yatay çizgi oluştuğunu farkettim dikkate almadım çok. Ondan sonra bayağı uzun süre hep tırnaklarım ojeli gezdim. Geçen gün ojeyi bi çıkarttımki tırnağımın birisi o çizgiden kırılmış tamamen ve altı böyle sararmış gibi tırnağın altında bişey var gibi duruyor. Tırnak mantarı olmasın dedim kampüsteki medikoya gittim gösterdim değilmiş, çok sıkı,kapalı ayakkabıdan havasızlıktan olabilir yapacak bişey yok dedi o da fazla bir şey bilmiyordu bu konuda. Başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba ya da bilgisi olan o tırnak kendi kendine yenilenir mi yoksa bir şey yapmak gerekir mi acaba korktum :KK43:
Yeniyim bu arada umarım doğru yere açmışımdır:eek:

Acil bir doktora git ve tırnak mantarı testi yaptır benim gibi geçer diyerek ihmai edersen ellerine ve diğer ayak parmaklarına bulaşabilir,yanlız sana uyarım örnek alınırken problem ayak tırnağındaysa ayak tırnağından örnek alınması gerekiyor,bilmeyen asistanlar elden örnek alıyor ve mantar çıkmıyor,tırnağının ortadan yarılma sebebi mantarın tırnağı yemesi.

Acil bir doktora git ve tırnak mantarı testi yaptır benim gibi geçer diyerek ihmai edersen ellerine ve diğer ayak parmaklarına bulaşabilir,yanlız sana uyarım örnek alınırken problem ayak tırnağındaysa ayak tırnağından örnek alınması gerekiyor,bilmeyen asistanlar elden örnek alıyor ve mantar çıkmıyor,tırnağının ortadan yarılma sebebi mantarın tırnağı yemesi.
Yeni görüyorum cevabınızı:( Teşekkürler ilginiz için..
Tırnak mantarı testi yaptırdım ama bişey çıkmadı. Bitanesi tamamen kırıldı düştü yenilendi bile...Şimdi diğerinde yaşıyorum aynı süreci :( Ama sebebini hala bilmiyorum. Havasız kalmaktan diye tahmin ediyorum çünkü yazın hiç ojesiz gezmedim hep ojeliydi tırnaklarım ve çok çok nadiren açık ayakkabı giyebiliyorum malum ayaklarım 35 numara:)

Yeni görüyorum cevabınızı:KK43: Teşekkürler ilginiz için..
Tırnak mantarı testi yaptırdım ama bişey çıkmadı. Bitanesi tamamen kırıldı düştü yenilendi bile...Şimdi diğerinde yaşıyorum aynı süreci :KK43: Ama sebebini hala bilmiyorum. Havasız kalmaktan diye tahmin ediyorum çünkü yazın hiç ojesiz gezmedim hep ojeliydi tırnaklarım ve çok çok nadiren açık ayakkabı giyebiliyorum malum ayaklarım 35 numara:)

Tırnak sadece tırnak dibinden hava alır sebebi ojenin tırnak üzerini kapatması değildir ama kullandığın ojelerden birinin içeriğinde sorun olabilir.

Dışarıda açık ayakkabı giyemiyorsan bile evde muhakkak her akşam ayaklarını yıkayıp çorapsız biçimde terlik giy tatlım.

Bu arada ne kadar minikmiş ayakların :KK68:

Tırnak sadece tırnak dibinden hava alır sebebi ojenin tırnak üzerini kapatması değildir ama kullandığın ojelerden birinin içeriğinde sorun olabilir.

Dışarıda açık ayakkabı giyemiyorsan bile evde muhakkak her akşam ayaklarını yıkayıp çorapsız biçimde terlik giy tatlım.

Bu arada ne kadar minikmiş ayakların :KK68:

Öyle yapıyorum zaten çorapla hayatta duramam ben :D
Malesef öyle hiç kendime uygun ayakkabı bulamıyorum :(

Back