B bahars Nirvana Kayıtlı Üye 26 Haziran 2008 33 11 613 Konya 21 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bahars #1 Doktor Eren Taştan’ı ilk ameliyatım için araştırıyorum fakat pahalı olması ve de revizyonda iyi olması dışında pek de bir şey paylaşılmamış. Etrafında bilen duyan varsa lütfen paylaşabilir mi doktor hakkında ne duyduysa??? Ücret sorun olmasa yaptırır mıydınız? Görüşmeye giden var mı, ilgili mi, tavırları nasıl? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim
Doktor Eren Taştan’ı ilk ameliyatım için araştırıyorum fakat pahalı olması ve de revizyonda iyi olması dışında pek de bir şey paylaşılmamış. Etrafında bilen duyan varsa lütfen paylaşabilir mi doktor hakkında ne duyduysa??? Ücret sorun olmasa yaptırır mıydınız? Görüşmeye giden var mı, ilgili mi, tavırları nasıl? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim
K kelebek31 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 21 9 1 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bahars #2 bahars .!.: Doktor Eren Taştan’ı ilk ameliyatım için araştırıyorum fakat pahalı olması ve de revizyonda iyi olması dışında pek de bir şey paylaşılmamış. Etrafında bilen duyan varsa lütfen paylaşabilir mi doktor hakkında ne duyduysa??? Ücret sorun olmasa yaptırır mıydınız? Görüşmeye giden var mı, ilgili mi, tavırları nasıl? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Bu konuda bilgi edinebildiniz mi? ben de revizyon için gideceğim kendisine
bahars .!.: Doktor Eren Taştan’ı ilk ameliyatım için araştırıyorum fakat pahalı olması ve de revizyonda iyi olması dışında pek de bir şey paylaşılmamış. Etrafında bilen duyan varsa lütfen paylaşabilir mi doktor hakkında ne duyduysa??? Ücret sorun olmasa yaptırır mıydınız? Görüşmeye giden var mı, ilgili mi, tavırları nasıl? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Bu konuda bilgi edinebildiniz mi? ben de revizyon için gideceğim kendisine