Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olan lütfen cevap versin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosadnc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
107
22
18
32
Yumurtlama günümde ilişkiye girdim ve gün aşırı tekrar girdim ayın 17 si yumurtlama günümdü bugun ilişkiye gireli 12 gün oldu ve adetime 5 gün var kaç tane test verdim hepsi negatif belimde agrı kasıklarımda ve karnımda iğne batar gibi batmalar var adet öncesi belli olmazmı acaba erken mi test yapıyorum ben aşırı stres yaptım bu batmalar normal mi ben 28 yaşındayım hayatımda ilk defa adet öncesinde bunları yaşıyorum ikilemde kaldım

Çocuk için ilişkiye gitmemelisin canım o ilişkide seninde rahatlaman boşalman gerekiyor.. Çocuk düşünerek ilişki kurmamalısın yoksa her sonucun hüsran olur.. Bende 10 senelik evliyim çocuk meselesini kafama taka taka ilişkiye girdim olmadı
Kafamdan düşünceyi atınca hamile kaldım..

Ben iki yıllık evliyim hiç kafama takıp ta böyle olmamıştım ilk defa yumurtlama günüme denk geldi onuda doktor söylemese haberim yoktu ister istemez heyecan yapıyor insan

Ben çocuk düşünmeye başladığımdan beri her ay tüm gebelik belirtilerini taşıyorum sanki ama olmuyor :) kısmet. Biraz erken davranmışsınız insan psikolojik her şeyi ona yoruyor adetinizi bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…