Kan tahlili de dahil hepsini yaptım ama adete 5 gün var daha umutlanmalımıyım yoksa kesin negatif midir ikilemde kaldımErken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test mi? Belirtiler yanıltıyor bazen insan hamilelik düşününce hemen olsun istiyor elbette ama olsa cikardi yada henüz erkendir test için
17 si ve 19 unda denedim popomun altına yastık koydum 40 dakika kalkmadım belimde agrı rahmimde ve karnımda batmalar var birde sanki hareketlenir gibi oluyor adete de 5 gün var ama test hep negatif17si yumurtlama gününden sonraki ilişkin ayin kaciydi
Kan tahlili kesin sonuç verir. Evde yapilanlar yanilir veya erkendir diyebilirim ama kan net sonuç diyebilirim bence en güzeli adet gününü beklemek erken olunca yanlis sonuclar alinabiliyor. Hakkinizda hayirlisi olsun.Kan tahlili de dahil hepsini yaptım ama adete 5 gün var daha umutlanmalımıyım yoksa kesin negatif midir ikilemde kaldım
Amin saolunKan tahlili kesin sonuç verir. Evde yapilanlar yanilir veya erkendir diyebilirim ama kan net sonuç diyebilirim bence en güzeli adet gününü beklemek erken olunca yanlis sonuclar alinabiliyor. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Kan testi yanıltmazKan tahlili de dahil hepsini yaptım ama adete 5 gün var daha umutlanmalımıyım yoksa kesin negatif midir ikilemde kaldım
Doktor adeti bekle dedi ama ben yinede buradan sormak istemiştim hiç mi umut yokKan testi yanıltmazmuhtemelen korunmasız ilişkiden dolayı bu belirtileri yaşıyorsun
Çünkü adatime 5 gün var daha belki vardır erkendir olmazmıKan testi yanıltmazmuhtemelen korunmasız ilişkiden dolayı bu belirtileri yaşıyorsun
İnşallah pozitiftir ama kanda olsa o değer 2 günde bir artıyor biraz yüksek olmalıydı diye düşünüyorumÇünkü adatime 5 gün var daha belki vardır erkendir olmazmı
Bugun ilişkiye gireli 12 gün oldu son kan tahlili mi 2 gün önce yaptım 0.8 cıktı doktor adeti i bekle gecikir de tekrar yaptır dedi belki geç döllenme olmustur falan dedi ama bilemedim kiKan tahlilini ne zaman yaptın
Benim reglime 5 gün var dahaİnşallah pozitiftir ama kanda olsa o değer 2 günde bir artıyor biraz yüksek olmalıydı diye düşünüyorumbenim regl den 1 gün önce 1400 çıkmıştı beta değerim
Güzel haberlerini bekliyoruz ama kötüye hazırlanınca insan daha az üzülüyor. Bu süreçlerden geçmiş bir insan olarak çok rahatlıkla söyleyebiliyorum çok belirti yaşadığım her ay hüsranla sonuçlandı hiç beklemediğim ve belirtim olmayan bir ay hamileliği öğrendimBenim reglime 5 gün var daha
Her ihtimale hazır olmak lazım haklısın Allah hayırlısını nasip etsin beklemekten başka çare yokGüzel haberlerini bekliyoruz ama kötüye hazırlanınca insan daha az üzülüyor. Bu süreçlerden geçmiş bir insan olarak çok rahatlıkla söyleyebiliyorum çok belirti yaşadığım her ay hüsranla sonuçlandı hiç beklemediğim ve belirtim olmayan bir ay hamileliği öğrendim
Sanırım öyle ama günler geçmiyor sankiReglini beklemen en doğrusu canım şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?