ecenazx Kün Fe Yekün 🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 1.214 356 73 24 6 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #21 LOTUS0 .!.: Su an düşünmüyorum hamilelik. Kondomla korunuyoruz. O markalar bana guvenilir gelmiyor. Durumunuzun sebebi o olabilir. Ponpod markasinin pamuk kumaş ve bambu pedleri vardi. Youtubeda kullanicilarin videolari var. Izleyip onlari da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onları da araştırıp bakabilirim size özelden yazsam olur mu ?
LOTUS0 .!.: Su an düşünmüyorum hamilelik. Kondomla korunuyoruz. O markalar bana guvenilir gelmiyor. Durumunuzun sebebi o olabilir. Ponpod markasinin pamuk kumaş ve bambu pedleri vardi. Youtubeda kullanicilarin videolari var. Izleyip onlari da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onları da araştırıp bakabilirim size özelden yazsam olur mu ?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.314 1 64.654 548 6 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #22 asenabchs .!.: Onları da araştırıp bakabilirim size özelden yazsam olur mu ? Genişletmek için tıkla... Yazin ama o pedin reklamini falan yapacaksaniz hiç almayayim. Pek sevmem oyle seyleri. Benimki sadece öneriydi.
asenabchs .!.: Onları da araştırıp bakabilirim size özelden yazsam olur mu ? Genişletmek için tıkla... Yazin ama o pedin reklamini falan yapacaksaniz hiç almayayim. Pek sevmem oyle seyleri. Benimki sadece öneriydi.
Pandora27 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2021 3.354 14.230 158 32 6 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #23 asenabchs .!.: İnsallah canım çok teşekkür ederim yumurtlama günümü testle belli edebilir miyim peki hiç yapmadım ? Genişletmek için tıkla... Testle de olur da o testler çok pahalı bildiğim kadarıyla kaç günde bir adet görüyorsun söylersen sana yumurtlama gününü söyleyebilirim
asenabchs .!.: İnsallah canım çok teşekkür ederim yumurtlama günümü testle belli edebilir miyim peki hiç yapmadım ? Genişletmek için tıkla... Testle de olur da o testler çok pahalı bildiğim kadarıyla kaç günde bir adet görüyorsun söylersen sana yumurtlama gününü söyleyebilirim
ecenazx Kün Fe Yekün 🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 1.214 356 73 24 6 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenazx #24 Pandora27 .!.: Testle de olur da o testler çok pahalı bildiğim kadarıyla kaç günde bir adet görüyorsun söylersen sana yumurtlama gününü söyleyebilirim Genişletmek için tıkla... Ornek bir ay 28 günde bir diger ay 30 diger ay 31 o şekilde ama bu 31 nadir oluyor 28-30 günlerde bir oluyorum
Pandora27 .!.: Testle de olur da o testler çok pahalı bildiğim kadarıyla kaç günde bir adet görüyorsun söylersen sana yumurtlama gününü söyleyebilirim Genişletmek için tıkla... Ornek bir ay 28 günde bir diger ay 30 diger ay 31 o şekilde ama bu 31 nadir oluyor 28-30 günlerde bir oluyorum