Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Ben eşimle tatile gittim geçen yaz orda beraberliğimiz biraz sık oldu bir hafta boyunca ondan sonra benim akıntılarım anormalleşti beyaz kremsi kokusuz bir hal almaya başladı daha sonra doktorlara gittim bir çok doktor onların bazıları smear ve kültür almadan mantar dediler ve bir çok hap fitil verdiler kullandım aylarca ama geçmedi sonra smearda ne mantar ne de bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyon yoktu . Ama smearda servisit çıktı onun içinde fitil kullandım ama geçmedi azaldı sadece geçenlerdede çok iyi bir doktora gittim doktor bu akıntıya tam olarak enfeksiyon diyemem dedi ama ufacık kızarık şeklinde yara var tam yarada denemez dedi neyse flora düzenleyici verdi 3 gun kullan dedi ben 3. Gun adet oldum kullanamadım hastalığım da iki gün önce bitti eşimle beraber olduk akıntım hafif beyaz şeffaf karışımı akıntım oldu yine şimdi size tek sorum bende hafif yara var ve akıntı var biz korunuyoruz ama korunurken bir sey kullanmıyoruz geri çekilme şeklinde korunuyoruz ( bu şekilde enfeksiyon kapma şansım var mi yanı bir zarari var mi ? ) kondoma alerjim var cunku hapta kullanmak istemiyorum bu yüzden geri çekilme oluyor

O kadar ilaç kullanımına enfeksiyonun gecmediyse eşli tedavi yöntemi uygulanmalı tabi doktorlar daha iyi bilir fakat biz hastalarımiza bu şekilde tedavi uyguluyorduk geçmeyen inatçı enfeksiyonlarda mutlaka es de tedavi alıyordu erkekler enfeksiyon olsalar daha çok anlamayabilirler ama bu durum kadınların kabusu olur tavsiyem eşli tedavi gör bir de eşinin kişisel temizlik ve bakımına dikkat ettiğinden emin ol geri çekme yöntemiyle enfeksiyon kapmassin ama olur da içeriye kaçak olursa tedavi uzar

söyle söyleyim eşimin mesleği sebebiyle 6 ay beraber olamadık ve bu süreçte fitil ilac ne kullandıysam geçmedi eşimde çok temizdir ve sanmıyorum enfeksiyonu olduğunu doktor bana önemli bir sey olacağını sanmıyorum dedi çok ilac kullandığın icin floran bozulmuş olabilir dedi ama kültür de 5-6 lökosit çıktı eşimi de senede anca iki defa anca görüyorum 7 ser gun peki bu akıntı gebeliğe engel olur mu bi bilginiz var mi acaba ?

Sık ilişkiye bağlı olmuş olabilir . enfeksiyon çok aşırı yoğun olmadıkça gebeliği engellemez

Sık ilişkiye bağlı olmuş olabilir . enfeksiyon çok aşırı yoğun olmadıkça gebeliği engellemez
Doktor engel degil ama içeride akıntının yoğun olduğunu söyledi ve bu aylardır boyle umarım engel olmaz

Durex markasinin natural diye bir kondomu var. Denediniz mi? Belki ona alerjiniz olmaz. Geri cekilme yontemi korumuyor çünkü. Her an bebek gelebilir.
Birde tatilde islak mayo ile kaldiysaniz enfeksiyon mantar olması muhtemel.

Durex markasinin natural diye bir kondomu var. Denediniz mi? Belki ona alerjiniz olmaz. Geri cekilme yontemi korumuyor çünkü. Her an bebek gelebilir.
Birde tatilde islak mayo ile kaldiysaniz enfeksiyon mantar olması muhtemel.
Durex markasının klasik ve karma olanını kullandim klasikte pek bir problem olmadı ama natural olanı denemek lazım vajina da siskinlik oluyor kondomdan sonra bebek gelsin o problem değilde ben sadece rahim ağzında enfeksiyon olduğu icin yanı doktor önemli bir sey degil diyor ama enfeksiyon yanı sonuçta icerde yoğun akıntı var bu sebeple beraberlik iyice kötü yapar mi eşim bize kalsa içime boşalır ama bu enfeksiyon varken spermin oraya gitmesi belki daha cok nükseder akıntıyı diye tereddüt ediyoruz bi yandan da bebek olur mu olmaz mi korkusu
Bir de erkeklerin sperminden enfeksiyon kapma şansımız var mi ? Eşim cok temizdir ve penisinde bisey yoktur ama iste insan tereddüt ediyor . Evet doğru mayoyla cok kalmıştım ama kültür de maya çıkmıyor

Rahat ol engel olacağını zannetmiyorum önemli olan yumurtlama gününü tutturup gebe kalmakta
İnsallah canım çok teşekkür ederim yumurtlama günümü testle belli edebilir miyim peki hiç yapmadım ?

Esinizde mantar, enfeksiyon yoksa spermden bir sey bulaşmaz. Ne olduysa mayodan sonra olmustur. Ben de oyle oturdum butun duzenim mahvoldu aylardir ara kanamalarla uğraşıyorum. Bir daha tövbe.

Esinizde mantar, enfeksiyon yoksa spermden bir sey bulaşmaz. Ne olduysa mayodan sonra olmustur. Ben de oyle oturdum butun duzenim mahvoldu aylardir ara kanamalarla uğraşıyorum. Bir daha tövbe.
Çok geçmiş olsun peki smear verdiniz mi siz? Tedavi oldunuz mu gerçekten zor bir durum bende agri yaşıyorum akıntı vs sizde akıntı sorunu var mi peki

Çok geçmiş olsun peki smear verdiniz mi siz? Tedavi oldunuz mu gerçekten zor bir durum bende agri yaşıyorum akıntı vs sizde akıntı sorunu var mi peki
Size de gecmis olsun. Valla 3 ayri doktora gittim. Smear temiz. Ultrasonda da Hicbir sey cikmiyor. Ne yara var ne polip ne mantar ne enfeksiyon ne hormon bozuklugu... hicbir sey yok ama kaniyorum. Akinti sorunum yok. Kan ile basim belada. Kan gormekten igrendim artik. En son gittigim doktor doğum kontrol hapı onerdi. Ona başlayacağım.

Peki bu kanamalar beraberlikten sonra mi oluyor yoksa ara kanamalar mi yaşıyorsunuz smearda temiz diyolar ama aslında temiz olmuyor yani söyle söyleyim bana temiz dendi ama kronik servisit çıktı buna bile temiz diyolar temiz deme sebepleri de sanırım kanser hucresi bulgusu yok diye bende de yara var ufacık ama buna rağmen temiz bisey yok dendi ultrasonla degil de alttan baktırdınız mi miyom olabilir mi dilerim hiç bir şeyiniz yoktur çok zor kadın olmak dert üstüne dert

Hic sormayin valla dert ya. Bekarken o kadar saglikliydim ki. Takvime gore yumurtlardim. Yumurtlama belirtilerini belirgin yasardim anlardim islakliktan. Kanamalarim duzenli gunu gunune olurdu. Evlendik her sey alt ust oldu.

Bir de üniversite hastanesinde smear vereyim en iyisi. Ama mantar enfeksiyon olsa kokulu akinti olur diye düşünüyorum. O yok bende.

İlk oldugu zaman iliski sonrasinda oluyordu. 1 hafta sürüyordu, iliskiye ara verince geçiyordu.

Sonra tuhaf bir duzene girdi. Adet oluyor bitiyor, lekelenme 3 4 gun devam ediyor. Sonra bitince iliski oluyor ama kanama olmuyor. Bir sure boyle kanamasiz gidiyor. Adete 1 hafta kala lekelenmeler yine basliyor. Simdi adete 3 4 gun var. Sabah iliski oldu ve kanama da oldu. Cok tuhaf ve teşhis konulamiyor.

Sizi cok iyi anliyorum, soyle gonlunuzce ozgurce yasayamiyorsunuz. Tedirginlik, endise, korku icinde geciyor iliskiler.

Eger tek doktora muayene olduysaniz baska doktorlara da gidin. Mutlaka birinin farkli bir fikri olabilir.

Gerçekten her şey üst üste geliyor zor bir süreç aynen evlenince her şey darma duman oluyor bende inanmicaksiniz belki ama 10 u geçkin doktora gittim ama maalesef doktorların çoğu bilinçsiz kimisi korkutuyor kimisi icini rahatlatıyor ben en son iyi bir doktora gittim tavsiye uzerine doktor bir şeyin yok iceri de akıntın yoğun sadece ama yakma dondurma gerek yok dedi hatta durduk yere hpv icin asi da ol her kadının olması gerekiyor dedi ama akıntı olunca Buda beni korkutuyor seni kanama beni akıntı kadınlarda sanırım sorun bitmiyor bende şimdi kendi kendime diyorum bekarken ne güzel düzenli yumurtlardım kanamalarım aksamazdı iyi olurdu şimdi düzenli ama bazen kesiliyor bazen geç geliyor artık 9 aydir uğraşmaktan yoruldum zor gerçekten kadın olmak gerçekten zor boyle şeyler psikolojiyi de darma duman ediyor siz hangi sehirdesiniz peki doktorlara tavsiyem iyice araştırarak gidin

Dedikleri gibi hpv aşısı gerekli. Aymi durunda sayılırız. Çok fazla doktor ve teshis yok. Akintiniz nasil durumda bilmiyorum ama geceleri altınız çıplak uyuyun. Pamuklu iç çamaşırı giyin. Günlük ped kullanmayin. Bunlar iyi gelir. Günlük hayatta tanga giymeyin. Anüsteki bakteriler vajinaya taşınıyormuş tanga ile. Pantolon, sıkı tayt giymeyin. Etek elbise gibi seyler giyin. Ferah ferah olsun, sıkışmasın. Iyice hava alsın. Insallah faydası olur.

Mantarım yok sukur akıntım da beyaz kremsi kokusuz şekilde ben günlük ped kullanıyorum ama ozon tedavisi yapan pedlerden kullanıyorum bayadir artık çok bunaldım geçmek bilmeyen bir sey sizin çocuğunuz var mi peki

Cocugum yok. Ozon tedavisi yapan pedler sebep oluyordur belki de. Helal ped diye tanitimlar goruyorum. Ağartılmamış, plastiksiz falan diye reklam yapiliyor. Onlardan mi kullaniyorsunuz?

Cocugum yok. Ozon tedavisi yapan pedler sebep oluyordur belki de. Helal ped diye tanitimlar goruyorum. Ağartılmamış, plastiksiz falan diye reklam yapiliyor. Onlardan mi kullaniyorsunuz?
Peki hic çocuk düşünmediniz mi yada düşünüyor musunuz ? Ya ben bu durumları yaşadığım ilk ay çok çaresiz hissettim kendimi o yüzden ordan araştır burdan araştır bi ped buldum tiens diye ona başladım aylardır kullanıyorum ve baya rahat ettiriyor beni onu kullanınca kaşıntım olmuyor kullanmayınca hafiften oluyor rahatlatıyor sanki ama doğruluk payı var mi tabi onu bilemem bir de regl dönemi için var pamuklu bunlar bana doktorum da Önerdi tüp bebek doktorum önerdi kullan dedi ben sormuştum ona boyle bir sey buldum ama kullanmalı miyim diye ben hastalarıma tavsiye ediyorum kullan dedi

Su an düşünmüyorum hamilelik. Kondomla korunuyoruz. O markalar bana guvenilir gelmiyor. Durumunuzun sebebi o olabilir. Ponpod markasinin pamuk kumaş ve bambu pedleri vardi. Youtubeda kullanicilarin videolari var. Izleyip onlari da deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…