- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabaha kadar konuştuk daha doğrusu ben konuştum.Sırf çocuklarım uyanmasın diye o kadar sakindim ki.Açıklaması o kadar saçma ve iğrençki.Her erkek böyle fotoğraflar çeker,rastlamış o an öyle çekmiş.Sonra da bilgisayarında silmeyi unutmuş.Birkaç fotoğraf için git boşan o zaman diyor bir de.Şimdi işteyim.Ruhum,beynim çekilmiş gibi.Çocuklarının etkikenmemesi için elimden geleni yapıcam.En azından o çok sevdikleei babalarının böyle biri olduğunu şimdilik onlardan saklayarak yapıcam ne yapıcaksam.Böyle birşeyi anlayamazlar şu an,küçükler daha.Allah yardımcım olsun.
Dün gece halı saha maçı vardı o yüzden geç geldi.Ama gece çalıştığı da oluyor çoğu zaman.gece birazdan eve gelecek demişsin yalova. ne iş yapıyor eşin? genelde geceleri mi çalışıyo hep geç mi geliyor?
Hayır tatilde birlikteydik.Ağladıkça gözümde daha da küçüldü koskoca adam.Siz olmadan gittiği tatilde mi çevirmiş bu dolapları. Adam aç. Doymamış yani. Türk erkeklerinin yüzde 80 i bu tiplerden oluşuyor. Mideniz bulanıyorsa ayrılın. O zararlı çıkar. Nafaka vs çökertir onu tatili de rüyada görür anca. Ama adam beni görsün diyorsanız yapacağınız belli. Öyle değil mi?
Muhtemelen çocuklarımla havuzdayken çekti o fotoğrafları.Sizin de olduğunuz bir ortamda kadınlarla takılacak cesareti ve fırsatı nasıl buldu peki?