Bilgisayardaki fotoğraflar

artık şaşırmıyorum bu ülkede ördeğe tecavüz ediliyorsa daha da şaşırmayız herhalde bu erkeklerin yaptıklarına.

evli kalacak mısınız gerçekten böyle bir sapıkla?
her erkek çekmez neden çeksin ya? sizle tatile gidiyor ama gözü elalemin şeyinde.
çok iğrenç gerçekten.

Dogrusu bazi insanlardan hic suphe edilmez, oyle saman altindan su yuruturler. Bu da karda yuruyup izini belli etmeyenlerden. Bu sapkinligin boyutlarini su an tam bilmiyorsunuz. Simdi kadinlarin fotografini cekmisse, belki genc kizlarinda fotografini cekmistir zamaninda. Belki pedofiliye bile egilimli. Kiz cocugunuz var mi bilmiyorum ama ben olsam cocuklarimi bu adamla asla yalniz birakmam. Kafasinda ne tur pislikler dolasiyor bilmiyorsunuz cunku. Boyle bir insanla evli kalinmaz benim dusuncem, yine de siz bilirsiniz. Ben her baktigimda bir sapik gorurdum, kocami degil. Eseleseniz daha cok pislikleri cikacaktir eminim.

insan kendi koynundaki kocasına bile güvenemez mi ya?Allah yardımcınız olsun;bense şöyle bi fikirde bulunucam.bi kaç gün evden uzaklaşın yada onun uzaklaşmasını isteyin.deneyin bakalım öyle daha huzurlu olabiliyormusunuz?şayet eşinizde bi pişmanlık belirtisi warsa kendiside yaptığından mutlu değildir.belkide psikolojik yardıma ihtiyacı wardır.bilemiyorum sinirlendim saçmalamışta olabilirim ..

Ağır sapıkmış, fotoğrafları çekmesi kanunen dahi suç. Ayrılmayı düşünmüyorsanız bile belgeleri arşivleyip terapiye gitmeye ikna edin.

Inanin okuyunca cok uzuldum. Rabbim yardimciniz olsun. Gercekten cok zor bir durum.

Nedense sakin sessiz iyi olan parmakla gosterilen eslerde yapiyor artik. Rabbim sasirmadin. Seytana uyan yapiyor yine yapiyor. Yasak edilen zina tatli geliyor.

Bende bir az uzaklasin. Bunu kendiniz icin yapin. Dusunun biraz bu zamanda. Eve dondugunuzde bu gordugunuz fotolara esinizin eizi aldattigini bile bile ve yine yapacak suphesiyle nasil yasayacak nasil ayni yatak odasinda kalacaktiniz?????

Ya da ayni durumlari siz ona yasyasatsaydiniz???? Inaninbir de guzel dayak yiyip terk edilirsiniz. Maalesef ki durum bu.

Calisiyorsunuz. Affetmeyin derim. Ben esime 1 kere soyledim. Her seyi affedebilirum ama sadakatsizligi ihaneti asla bunu sakin unutma dedim. Yapicagimi da bilir. Yanibu yuzden yazdim bunu. 1 kere yapan devami geliyor maalesef bana kalirsa dik durun kararli durun zor biliyorum ama affettim diyerek kabullenince kendinize zulum edeceksiniz dolayisiyla cocuklariniza da. Iyi dusunun derim

çok üzüldüm, kime güveneceğiz. Rabbimden sizin için hayırlısını diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Eger affedecekseniz bütün ailenize anlatmayın hemen.

Merhaba hanımlar,işten geldim,bir taraftan çocuklarıma belli etmemeye çalışıyorum.Yavrularım sesimizi bile yükseltmeye dayanamazlar,alışık da değiller.Çocuklar gelmeden içimde ne varsa döktüm,,sinir krizi geçirdim.Onu artık istemediğimi,bu şehirden gitmesini,boşanmamızın böyle daha kolay olacağını söyledim.Saatlerce ağladı,yalvardı.Sapık olmadığını,anlık salakça birşey yaptığını söyledi.Yirmi yıldır onu böyle görmemiştim.Bir kez daha şans ver diye ayaklarıma kapandı.Ama ben taş kesildim sanki.Gözümden tek damla yaş akmadı.Bir müddet evden ayrılmasını istedim.Psikologdan yardım alıp bu süreci atlatmaya ve karar vermeye çalışıcam.Hepinize tekrar teşekkür ederim.

Sabaha kadar konuştuk daha doğrusu ben konuştum.Sırf çocuklarım uyanmasın diye o kadar sakindim ki.Açıklaması o kadar saçma ve iğrençki.Her erkek böyle fotoğraflar çeker,rastlamış o an öyle çekmiş.Sonra da bilgisayarında silmeyi unutmuş.Birkaç fotoğraf için git boşan o zaman diyor bir de.Şimdi işteyim.Ruhum,beynim çekilmiş gibi.Çocuklarının etkikenmemesi için elimden geleni yapıcam.En azından o çok sevdikleei babalarının böyle biri olduğunu şimdilik onlardan saklayarak yapıcam ne yapıcaksam.Böyle birşeyi anlayamazlar şu an,küçükler daha.Allah yardımcım olsun.

her erkek yapmaz kendi gibi sapik sanıyor herkesi. Cevaba bak bu ne pişkinlik. Kendini affettirmeye de calismiyor hemen bosan diyor.bosanacaginizi soyleseniz ayaginiza kapanirsa hic sasmam.

Yanliz siz bu sefer de geçen seferki gibi kolay affederseniz ilerde biriyle birlikte olup aldatsa, size her erkek yapar der yine. Gerci kizla konusmasi da aldatma ama ve bu yaptıkları.

Bosanmayacaksaniz da biraz korkutun derim bu konuda. madem boyle işler ceviriyor kendini affettirmek ve tekrar guveninizi kazanmak için sifre koymasin yada sizle paylassin bi zahmet. Oyle bi niyeti yok şu an adamin ama ne kadar ciddi olduğunuzu görmesi lazım. Yoksa daha da ileri gider her seferinde.

Siz olmadan gittiği tatilde mi çevirmiş bu dolapları. Adam aç. Doymamış yani. Türk erkeklerinin yüzde 80 i bu tiplerden oluşuyor. Mideniz bulanıyorsa ayrılın. O zararlı çıkar. Nafaka vs çökertir onu tatili de rüyada görür anca. Ama adam beni görsün diyorsanız yapacağınız belli. Öyle değil mi?

Siz olmadan gittiği tatilde mi çevirmiş bu dolapları. Adam aç. Doymamış yani. Türk erkeklerinin yüzde 80 i bu tiplerden oluşuyor. Mideniz bulanıyorsa ayrılın. O zararlı çıkar. Nafaka vs çökertir onu tatili de rüyada görür anca. Ama adam beni görsün diyorsanız yapacağınız belli. Öyle değil mi?
Hayır tatilde birlikteydik.Ağladıkça gözümde daha da küçüldü koskoca adam.

2 evladınız var burdan ayrıl demek kolay ama başka yol gözükmüyor gibi.eşinizin o cevabı herkesin elinde tel milleti çeken o kadar çokki artık garipsemiyorlar erkek arasında fakat bunu arsiv yapıyorsan orda bir dur derim pes yani.

Sizin de olduğunuz bir ortamda kadınlarla takılacak cesareti ve fırsatı nasıl buldu peki?

X