Bilgisayardaki fotoğraflar

evet yine toplumsal çalışmalar ortaya dökülmüş, yüzdeler verilmeye başlamış,sosyolog arkadaşlar bilmem kaç yıl süren araştırmalarını yapıp konuya müdahil olmuşlar.

bu tür konularda sapıklık ve aldatma kıyslamalarına ayrı bi hastayım ben.cınım biri ile aldatmamış ki ama ya da bak sapıklık yapmış ama sor bakalım neden yapmış ya da tamam foto çekmiş ama öpüşmemiş ki :KK53:

tüm kadınların konu sahibi gibi dik durmasını ve bahanelere sığınmadan olanı olduğu gibi kabul etmesini diliyorum.

Yuzde 80 yapar derken okursaniz farkli bicimlerde ortaya koyar kimi capkinlik yapar kiminin diline vurur dedim her erkekte var ama bazisi boyle abartiyor demek istedim. Aldatmadan sapikca yazmisim zaten okuyup hedef almak yerine tedavi gormesi gereken bir hastalik oldugunun anlasilmasi lazim
Öff bunlar sosyal liberalist zırvalıkları. Her ahlaksızlığa bir psikolojik rahatsızlık adı uyduruyorlar. İyi madem tecavüze uğrarsak da şikayetçi olmayalım, tecavüzcümüzün elinden tutup bir kliniğe götürüp tedavi ettirelim madem.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,11 senelik evli,iki çocuk annesi biriyim.Bu seneye kadar insanlara akıl veren,bu forumda okuduğum şeylere bu kadar da olur mu;boşan gitsin diyen biriydim.Oysa insanın başına gelince çok zormuş.Bu seneye kadar eşime körü körüne inanan,en ufak şüphe duymayan biriydim.Bunca senedir ben olmadan bir kere bile dışarı çıkmayan,işten eve gelen,özel günleri hiç unutmayan bir eş..Evde bilgisayarında vakit geçirmeyi sever,geç saatlere kadar oyuoyun oynuyor diye bilirdim.Bu sene tesadüfen üç yıl önce sosyal medya üzerinden bir kızla mesajlaştığını öğrendim.inkar etsede sonradan tuzağa düştüm dedi ve defalarca özür diledi.Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde.Bir de bunları bir dosyaya kaydetmiş.Hangi amaçla yapar bunları?Daha nelerine ratlıycam bu adamın ve ne yapıcam hiç bilmiyorum.Sabah işe gitmem lazım ama uyku yok bana bu gece.Bu arada hiçbir şifresini vermez bana,sürekli sorgularım diye. O fotoğraflar hakkında ne diyeyim şimdi?inanın sağlıklı düşünemiyorum..Teşekkür ederim.

Tutup da cimbizla cekilen laflari kullanarak insanlari hedef aliyorsunuz insanlarin derdine care aradigi bir alani isgal ediyorsunuz, Siz doktor musunuz belki adamin tedaviye ihtiyaci var. Toplumun buyuk kismi ruhi bozukluk yasiyor. Bu vakalar ondan cikiyor. Her erkek farkli ortaya koyar acligini turk erkeklerinde sapikca bir aclik var dedim uzatmanizi anlamadim. Alinti yapmazsaniz cevap hakki dogmaz muhattab da olmayiz.

O dosyada mahrem bölge fotoğrafı bulunan kadınlardan biri de siz olsaydınız ne hissederdiniz ? Empati yaptığınızda konu sahibesinin yerinde olsaydınız hadi doktora gidelim mi derdiniz ? Bakış açınızı anlamak için soruyorum.

Denize gitmişsiniz belki de 40 yılda bir gitme fırsatı bulmuşsunuz. Malum ülkemizde tatil yapabilen insan sayısı az. Sahilde güneşlenirken veya tam eğildiğinizde birisi sizin mahrem bölgenizi zoomlamış fotoğraflıyor. Aaaa yazık hasta adam mı dersiniz ?

Konu sahibesi , bulduğunuz dosya dışında bulmadıklarınıza hatta şifreli kaydedilmiş dosyalara da bir göz atın. Bilgisayardan silinmiş dosyaları geri getirip incelemekte dahi yarar var.

Antropologum hanimefendi. Psikayatri masterim da var. Hastaysa belki profesyonel yardimla duzelir belki sans vermek ister buna siz karar veremezsiniz.
Antroploji mezunusunuz ve masterınızı PSİKİYATRİ üstüne yaptınız öyle mi?
xenforo-smilies-kk57.gif

Yorum yok.

Daha kendi yazdığınızı bir daha okuduğunuzda ne dediğinizi sonrasında benim ne dediğimi anlama noktasına yaklaşmıyorsunuz ben daha bundan sonra size sayfalarca yazsam bir şey ifade etmeyecek.

Daha kendi yazdığınızı bir daha okuduğunuzda ne dediğinizi sonrasında benim ne dediğimi anlama noktasına yaklaşmıyorsunuz ben daha bundan sonra size sayfalarca yazsam bir şey ifade etmeyecek.
O dosyada mahrem bölge fotoğrafı bulunan kadınlardan biri de siz olsaydınız ne hissederdiniz ? Empati yaptığınızda konu sahibesinin yerinde olsaydınız hadi doktora gidelim mi derdiniz ? Bakış açınızı anlamak için soruyorum.

Denize gitmişsiniz belki de 40 yılda bir gitme fırsatı bulmuşsunuz. Malum ülkemizde tatil yapabilen insan sayısı az. Sahilde güneşlenirken veya tam eğildiğinizde birisi sizin mahrem bölgenizi zoomlamış fotoğraflıyor. Aaaa yazık hasta adam mı dersiniz ?

Konu sahibesi , bulduğunuz dosya dışında bulmadıklarınıza hatta şifreli kaydedilmiş dosyalara da bir göz atın. Bilgisayardan silinmiş dosyaları geri getirip incelemekte dahi yarar var.
Bak arkadaşım bu hastalık. Seks bağımlılığı da öyle. İsterse yardım eder isterse etmez. Tabii ki çok kötü bir durum kimse istemez buna maruz kalmak ama terk etmek onun bileceği bir şey.

Yurtdışında okuduğum ve yaşadığım için zamanında bu durumlar bana olağan geliyor normal başka birşey ayrıca göreceli de. Yardım için yazıyorum alıntı yapmayın polemiğinizlebaş başa kalın ne olur.

Bak arkadaşım bu hastalık. Seks bağımlılığı da öyle. İsterse yardım eder isterse etmez. Tabii ki çok kötü bir durum kimse istemez buna maruz kalmak ama terk etmek onun bileceği bir şey.

Seks bağımlılığında hasta konumundaki kişi , rızası dışında bir ilişki kurmuyor karşısındaki ile değil mi ? Elma ile armutu karıştırmasak mesela.

O dosyada mahrem bölge fotoğrafı yer alan kadınların yaşları durumu farklı bir noktaya da sürükleyebilir değil mi ? Çocuk fotoğrafları da var ise mesela durum tamamıyla başka bir boyuta geçer.

Kişisel bilgilerde İstanbul yazıyo tanınmamak için yalan yanlış yazdınız heralde bu arada mail adresimi yazdım

Seks bağımlılığında hasta konumundaki kişi , rızası dışında bir ilişki kurmuyor karşısındaki ile değil mi ? Elma ile armutu karıştırmasak mesela.

O dosyada mahrem bölge fotoğrafı yer alan kadınların yaşları durumu farklı bir noktaya da sürükleyebilir değil mi ? Çocuk fotoğrafları da var ise mesela durum tamamıyla başka bir boyuta geçer.

O dosyada mahrem bölge fotoğrafı yer alan kadınların yaşları durumu fki arklı bir noktaya da sürükleyebilir değil mi ? Çocuk fotoğrafları da var ise mesela durum tamamıyla başka bir boyuta geçer.
Elbette o hukuğun konusu ama ben vaka olarak değerlendirdim. İsterse konu sahibine aile terapisti de tavsiye ederim

Antropologum hanimefendi. Psikayatri masterim da var. Hastaysa belki profesyonel yardimla duzelir belki sans vermek ister buna siz karar veremezsiniz.

Psikiyatri klinik tıp bilimlerindendir. Master değil doktora düzeyinde eğitim söz konusudur. Psikiyatri doktorası (uzmanlığı) için tıp fakültesi mezunu olmak ve TUS (tıpta uzmanlık sınavı) da yeterli puanı almak gereklidir.

hangi ülkede psikiyatri master'ı yapabiliyor Antropologlar? cidden merak ettiğim için soruyorum..

Psikiyatri klinik tıp bilimlerindendir. Master değil doktora düzeyinde eğitim söz konusudur. Psikiyatri doktorası (uzmanlığı) için tıp fakültesi mezunu olmak ve TUS (tıpta uzmanlık sınavı) da yeterli puanı almak gereklidir.
Aynen o yuzden her önüne gelenin hastalık değil diye saldırmaması gerekir. Neyse göz ardı edip polemiği rafa kaldırıyorum. İşgal etmeye gerek yok bu alanı

Aynen o yuzden her önüne gelenin hastalık değil diye saldırmaması gerekir. Neyse göz ardı edip polemiği rafa kaldırıyorum. İşgal etmeye gerek yok bu alanı

X