Bilgisayardaki fotoğraflar

Kesinlikle kızların dediği gibi fevri davranma ve bir uzmana danış. Milletin özel bölgelerini çekecek kadar pervasızca davranmaya başladıysa durum tehlikeli demektir.

Maalesef yillardir bi sapikla evli kalmissiniz.. bu tarz konulari okudukca cok uzuluyorum ve migdem kaldirmiyo.. herseyden soguduk .. bu erkekler igrencligin sinirlarini asmis durumda ..

Sabaha kadar konuştuk daha doğrusu ben konuştum.Sırf çocuklarım uyanmasın diye o kadar sakindim ki.Açıklaması o kadar saçma ve iğrençki.Her erkek böyle fotoğraflar çeker,rastlamış o an öyle çekmiş.Sonra da bilgisayarında silmeyi unutmuş.Birkaç fotoğraf için git boşan o zaman diyor bir de.Şimdi işteyim.Ruhum,beynim çekilmiş gibi.Çocuklarının etkikenmemesi için elimden geleni yapıcam.En azından o çok sevdikleei babalarının böyle biri olduğunu şimdilik onlardan saklayarak yapıcam ne yapıcaksam.Böyle birşeyi anlayamazlar şu an,küçükler daha.Allah yardımcım olsun.

Aminnnn.
Şaka mı ya her erkek çeker mi sanmıyorum o riski göze almaz cogu erkek ,
kusura bakma sapıkça çekmiş , Fotoraf için boşa mı diyor birde

basbayağı sapık.....kesinlikle konuş yüzüne vur bu yaptığını...bakalım bu sefer ne dicek..

Sabaha kadar konuştuk daha doğrusu ben konuştum.Sırf çocuklarım uyanmasın diye o kadar sakindim ki.Açıklaması o kadar saçma ve iğrençki.Her erkek böyle fotoğraflar çeker,rastlamış o an öyle çekmiş.Sonra da bilgisayarında silmeyi unutmuş.Birkaç fotoğraf için git boşan o zaman diyor bir de.Şimdi işteyim.Ruhum,beynim çekilmiş gibi.Çocuklarının etkikenmemesi için elimden geleni yapıcam.En azından o çok sevdikleei babalarının böyle biri olduğunu şimdilik onlardan saklayarak yapıcam ne yapıcaksam.Böyle birşeyi anlayamazlar şu an,küçükler daha.Allah yardımcım olsun.

işte bak nasıl üste çıkmış. bu kadar da pişkin olunmaz ama. allah sana ruh sağlığı versin işin zor yalova.

Amin,hepiniz sağolun.Keşke soğuk kanlı olabilseydim ve bu seneki tatili bekleseydim..Kim bilir daha neler görecektim?Gerçi bir sene geçtikten sonra gördüm bunları da.Bir de etrafıma akıl veren,insanların akıl danıştığı biriyim bir de.Oysa kendim ne hallerdeymişim?

her erkekmi çekermiş. hayır sapık ve iğrenç erkekler çeker.

erkeklerdeki bu pişkinlik ve midesizlik benim midemi kaldırdı şu anda

adam röntgenci ve bunu her erkek yapmaz,yalnızca bundan zevk alanlar yapar.

Cevaba bak yaa al şimdi bunu duvarlara çarp pc yi de beraber..
Çok üzüldüm bi anneye yapılmaz bu yapılmamalı :KK43:(

Canım her erkek gözü takılır bakar biz bile bakıyoruz bazen. ama bu durum çok farklı hastalık bu sapıklık.. bence al çocukları uzaklaş biraz. annene babana anlat tekbaşına kalma. bence eğer gücücün varsada boşan derim..

Her erkek yapar sözü tamamen yaptıgına kılıf uydurmak, büyük konuşmıyım ama benim eşim olsa bunu yapan o pc yi kafasında parçalardım sanırım.
Sapıklık bu başka açıklaması yok hadi gözü kaydı baktı desen bu bile iğrenç birseyken fotolarını çekmek ne demek allah yardımcınız olsun.

Cevaba bak yaa al şimdi bunu duvarlara çarp pc yi de beraber..
Çok üzüldüm bi anneye yapılmaz bu yapılmamalı :KK43:(

Olay sadece bunun bir anneye yapılmasıyla da sınırlı değil üstelik. Fotoğrafı olan birsürü kadın, onlar da birilerinin anneleri, eşleri, biricik kızları. Bu sapkın saygısızlık birçok kişiye yapılmış. :KK12:

Özrü kabahatinden büyük. Her erkek kendini atıyor camdan kocanızda atar mı acaba? Basbaya terbiyesiz.Böyle bir insana güvenilip ne kadar yanında durulabilir bilemedim.

ikide bi istiyosan boşan demesi seni gözden çıkardığının kanıtı ya da boşanamayacaģını düşünüyo blöf yapıyo

çok üzüldüm, asıl böyle iyi gözükenden korkacaksın diye boşuna dememişler doğrusu, yüzüne vurun bakalım nasıl tepki veriyor?

X