- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabaha kadar konuştuk daha doğrusu ben konuştum.Sırf çocuklarım uyanmasın diye o kadar sakindim ki.Açıklaması o kadar saçma ve iğrençki.Her erkek böyle fotoğraflar çeker,rastlamış o an öyle çekmiş.Sonra da bilgisayarında silmeyi unutmuş.Birkaç fotoğraf için git boşan o zaman diyor bir de.Şimdi işteyim.Ruhum,beynim çekilmiş gibi.Çocuklarının etkikenmemesi için elimden geleni yapıcam.En azından o çok sevdikleei babalarının böyle biri olduğunu şimdilik onlardan saklayarak yapıcam ne yapıcaksam.Böyle birşeyi anlayamazlar şu an,küçükler daha.Allah yardımcım olsun.
her erkekmi çekermiş. hayır sapık ve iğrenç erkekler çeker.Sabaha kadar konuştuk daha doğrusu ben konuştum.Sırf çocuklarım uyanmasın diye o kadar sakindim ki.Açıklaması o kadar saçma ve iğrençki.Her erkek böyle fotoğraflar çeker,rastlamış o an öyle çekmiş.Sonra da bilgisayarında silmeyi unutmuş.Birkaç fotoğraf için git boşan o zaman diyor bir de.Şimdi işteyim.Ruhum,beynim çekilmiş gibi.Çocuklarının etkikenmemesi için elimden geleni yapıcam.En azından o çok sevdikleei babalarının böyle biri olduğunu şimdilik onlardan saklayarak yapıcam ne yapıcaksam.Böyle birşeyi anlayamazlar şu an,küçükler daha.Allah yardımcım olsun.
inşallah bir gün buda olur11 senede bilmediğin kimbilir neler yapmıştır.
adam bildiğin röntgenci, milletin karısını kızını dikizliyip arşiv yaparken bir yakalansa da ağzını burnunu kırsalar, üstüne bir de dava açsalar.
Canım her erkek gözü takılır bakar biz bile bakıyoruz bazen. ama bu durum çok farklı hastalık bu sapıklık.. bence al çocukları uzaklaş biraz. annene babana anlat tekbaşına kalma. bence eğer gücücün varsada boşan derim..Sabaha kadar konuştuk daha doğrusu ben konuştum.Sırf çocuklarım uyanmasın diye o kadar sakindim ki.Açıklaması o kadar saçma ve iğrençki.Her erkek böyle fotoğraflar çeker,rastlamış o an öyle çekmiş.Sonra da bilgisayarında silmeyi unutmuş.Birkaç fotoğraf için git boşan o zaman diyor bir de.Şimdi işteyim.Ruhum,beynim çekilmiş gibi.Çocuklarının etkikenmemesi için elimden geleni yapıcam.En azından o çok sevdikleei babalarının böyle biri olduğunu şimdilik onlardan saklayarak yapıcam ne yapıcaksam.Böyle birşeyi anlayamazlar şu an,küçükler daha.Allah yardımcım olsun.
Cevaba bak yaa al şimdi bunu duvarlara çarp pc yi de beraber..
Çok üzüldüm bi anneye yapılmaz bu yapılmamalı (