Özür dilerim inanın ilk defa konu açıyorum ve sinirden elim ayağım titriyor.ama 2 aynı konu oldu...yanlış oldu...
Merhaba hanımlar,11 senelik evli,iki çocuk annesi biriyim.Bu seneye kadar insanlara akıl veren,bu forumda okuduğum şeylere bu kadar da olur mu;boşan gitsin diyen biriydim.Oysa insanın başına gelince çok zormuş.Bu seneye kadar eşime körü körüne inanan,en ufak şüphe duymayan biriydim.Bunca senedir ben olmadan bir kere bile dışarı çıkmayan,işten eve gelen,özel günleri hiç unutmayan bir eş..Evde bilgisayarında vakit geçirmeyi sever,geç saatlere kadar oyuoyun oynuyor diye bilirdim.Bu sene tesadüfen üç yıl önce sosyal medya üzerinden bir kızla mesajlaştığını öğrendim.inkar etsede sonradan tuzağa düştüm dedi ve defalarca özür diledi.Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde.Bir de bunları bir dosyaya kaydetmiş.Hangi amaçla yapar bunları?Daha nelerine ratlıycam bu adamın ve ne yapıcam hiç bilmiyorum.Sabah işe gitmem lazım ama uyku yok bana bu gece.Bu arada hiçbir şifresini vermez bana,sürekli sorgularım diye. O fotoğraflar hakkında ne diyeyim şimdi?inanın sağlıklı düşünemiyorum..Teşekkür ederim.
Özür dilerim inanın ilk defa konu açıyorum ve sinirden elim ayağım titriyor.
haklısın valla sinirlenmekte ama konuşman kızman kavga etmen bilmiyorum onu degıştırır mı?
Allahım az sonra gelecek eve,nasıl bakayım suratına,bunca yıldır neler yaptı,hiçbirşey bilmiyorum.Çevremizde saygı duyulan,parmakla gösterilen biri üstelik.Nasıl kandırmış senelerdir.haklısın valla sinirlenmekte ama konuşman kızman kavga etmen bilmiyorum onu degıştırır mı?
fotoğraflar! özel yerler!
bu aldatma değil
düpedüz sapkınlık
bence eşinizle konuşmadan önce
bir uzmana sormalısınız nasıl yaklaşmanız veya tepki vermenizin doğru olacağını
bu davranışlar psikolojik bir sorun mu, çözümü var mı, yok mu vs
bilgi sahibi olduktan sonra da evli kalıp kalamayacağınıza karar verirsiniz...
Allahım az sonra gelecek eve,nasıl bakayım suratına,bunca yıldır neler yaptı,hiçbirşey bilmiyorum.Çevremizde saygı duyulan,parmakla gösterilen biri üstelik.Nasıl kandırmış senelerdir.
Allahım az sonra gelecek eve,nasıl bakayım suratına,bunca yıldır neler yaptı,hiçbirşey bilmiyorum.Çevremizde saygı duyulan,parmakla gösterilen biri üstelik.Nasıl kandırmış senelerdir.
Hepsi havuz başında ya da plajda güneşlenen kadınlar.Tam da o malum bölgelerini çekmiş.Hey Allahım inanılır gibi değil,açıklaması ne olacak acaba?hep denizdemi çekmiş fotoları gündelik resimlerde varmı içinde
yani mesela pantalon giyen birininde özel yerini çekmişmi