- 29 Ocak 2010
- 295
- 499
Merhaba hanımlar,11 senelik evli,iki çocuk annesi biriyim.Bu seneye kadar insanlara akıl veren,bu forumda okuduğum şeylere bu kadar da olur mu;boşan gitsin diyen biriydim.Oysa insanın başına gelince çok zormuş.Bu seneye kadar eşime körü körüne inanan,en ufak şüphe duymayan biriydim.Bunca senedir ben olmadan bir kere bile dışarı çıkmayan,işten eve gelen,özel günleri hiç unutmayan bir eş..Evde bilgisayarında vakit geçirmeyi sever,geç saatlere kadar oyuoyun oynuyor diye bilirdim.Bu sene tesadüfen üç yıl önce sosyal medya üzerinden bir kızla mesajlaştığını öğrendim.inkar etsede sonradan tuzağa düştüm dedi ve defalarca özür diledi.Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde.Bir de bunları bir dosyaya kaydetmiş.Hangi amaçla yapar bunları?Daha nelerine ratlıycam bu adamın ve ne yapıcam hiç bilmiyorum.Sabah işe gitmem lazım ama uyku yok bana bu gece.Bu arada hiçbir şifresini vermez bana,sürekli sorgularım diye. O fotoğraflar hakkında ne diyeyim şimdi?inanın sağlıklı düşünemiyorum..Teşekkür ederim.