Bilgisayarcı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
benim eşim bilgisayar satışı ve teknik servis hizmeti yapıyor.yeri kadıköy /göztepe'de .ihtiyacı olanlar olursa makul fiatla yardımcı oldururum.a.s

sevgili ipekk lutfen goruselım sana bır konuda danısmak ıstıyorum yazılımlık bır ısımız var ,fıkır almak ısterım...

merhaba görüşebiliriz tabiki özelden yazın diycem ama mesaj kapalıymış sanırım nasıl görüşebiliriz?

logo yazılım ve programlama uzmanı sevgili eşim. İhitiyacı olan varsa yardımcı oluruz...

benimde oğlum bilgisayar,proğramcılığı,teknik servisçiliği vede bilgisayar alım,satımı yapıyor,ilgilenenlere duyurulur,(teknik üniversite mezunudur)

aynen kızlar benim eşimde bilgisayar üzerine satış tamir teknik servis tez yazılımı ihtiyacınız olursa benimle de görüşebilirsiniz Ankarada oturanlar için yerimiz sıhhıye de...

Slm herkese .Bizimde bilgisayar ve teknik servis üzerine işyerimiz var.Ama ben çok şikayetçiyim.Sizler halinizden memnunsunuz herhalde,evde bilgisayar işte bilgisayar.Önceden ben evdeydim sonra dedimki bu böyle olmuyacak geleyim bari bende sana yardım edeyim,şu anda çalışıyorum ama durum düzelmedi hala aynı sadece teknoloji var hayatımızda buda güzel tabiki ama zor.Umarım eşim düzelir.Görüşmek dileğiyle

Benim eşim de yazılımcı. bilgisayar bilgisayar bilgisayar :)

ay kızlar benim nişanlımda bilgisayarcı bilgisayarda bilmediği program yok bekar ya bazen gecelere kadar çalışıyor arkadaşın biri demiş ya aynen öyle bilgisayarlar benim kuma oldu sırnaşık şey

benim eşimde ankara tunalı da pc satış bakım teknik servis yani bilginize ne yaparım iş olsunda ne olursa olsun evde pc bile açmam ben işte akşama kadar zaten ama eşim pc her zaman açar

Kızlar benim sevgilim de web tasarımcısı bilgisayar tamiri de yapar yani bilgisayarla alakalı herşeyi bilir yapar host domain lazım olursa yardımcı olurummjeyyarBen de bilg proğ bölümünde okuyorum ben de anlarım o işlerdenyerimseniben

bendee bilgisayar programcısıyım ve teknisyeniyimkafamçokkarıştı yanii pek pıratiğim yok oyüzden bişe yapablceğimi sanmam:çok üzgünüm: ayrıca sevgilimdee aynı :bbo:

kızlar benim eşim makina ressamı fabrikada çalışıyor ama orda çalışmak istemiyor bilgisayar hastası bilgisayar dükkanı açmak istiyor kazanç iyi mi eve ne kadar kalıyor çok korkuyorum kiracıyım dükkanda kira olacak yanı çok paraya ihtiyaç olacak beni bigilendirirseniz çok mutlu olurum size de bol kazançlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…