• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisayara mp3 indirme

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar. bilgisayara hangi siteden mp3 indiriyorsunuz ? son zamanlarda yasaklandı indirmeler ama çoğu kişi hala indiriyor. bu konuda bilgili arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim. bir arkadaşım you tube mp3 dönüştürücüyü önerdi. fakat yasaklıdır diye çekindim açıkçası. bu siteyi kullanan arkadaşlar varmı müzik indirirken ?

merhaba arkadaşlar. bilgisayara hangi siteden mp3 indiriyorsunuz ? son zamanlarda yasaklandı indirmeler ama çoğu kişi hala indiriyor. bu konuda bilgili arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim. bir arkadaşım you tube mp3 dönüştürücüyü önerdi. fakat yasaklıdır diye çekindim açıkçası. bu siteyi kullanan arkadaşlar varmı müzik indirirken ?

vidtomp3 sitesini kullanıyorum ben.Youtube linkini giriyorum mp3 mp4 veya herhangi bir formatta indiriyorum. :)

O arkadasının dedigi yer en uygunu. Sunu indir bunu indir dedigin yerlerden virüs geliyor..

youtube donusturucuyu tavsiye ederım en sağlıklısı gibi duruyo ayrıca youtube linleri www.'dan sonra ıkı tane ss yaparsanız video şeklinde ıner diğer indirmeler için IDM format dönüşümleri için mp4 ü mp3 e gibi ise FormatFactory kullanırım

Youtubeyi kullaniyorum çok rahat. Onu kullanmazsan tubidy.com var

Back