• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bilgisayar başındayken sizi en çok sinir eden şey nedir...?

Bilgisayar başındayken sizi en çok sinir eden şey nedir...?

• Diğer odadan gelen "Hadi kapat artık" sesi

OY: 12 46,2%
  • Bir yere gitmek gerekmesi

OY: 5 19,2%
  • Karnınızın acıkması

OY: 1 3,8%
  • Misafir gelmesi

OY: 8 30,8%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
üfff bende kardeşime sinir oluyorummm... -hadi abla birasda ben geçicem başına... diyoyaa çıldırıyorum yaaaa

Zilin calmasi ve beklenmedik birinin gelmesi.Iyyyyy deli olurummmmm deliiiii.

öncelikle donması
sonra da yanlışlıkla power düğmesine basmam. o yüzden klavyenin o tuşunu söktüm jeyyar

oglumun hadi anne oyun oynıcam demesi beni gıcık ediyo.saatlerce oynasada ben oturunca illa beni kaldırcak

Sayfanın geç açılması beni deli eder.................:enbuyukkk:

bıyere gıtmem gerekmesıııı :kızgın: uyuz oluyorum yaaaaaa kalkmak ıstemıorum basındannn

annemin sürekli başıma gelip sanki kötü bişey yapıyomuşum gibi kontrol etmesinden nefret ediyorum bende kontrolmu ediyosun beni dediğimdede inkar etmesi çok sinir bozucu öcü var sanki internette insan kendini bildikten sonra bişi olmaz dimi ama :sm_cool:

bilgisayarın başında otururken başkalarıın konuşmasından ve artık yeter demeleri beni çileden çıkarıyor.

Cetin`in online olup surekli selam vermesi, engelledigimdede engellendimi diye mail atmasi cileden cikariyo beni

beni en çok bilgisayarın ağırlaşması sinir ediyor

amcamın basıma gelmesi...oyun oynamak için..artı babamın okey oynamaya gelmesi..rahat yokkkkkkkkk..dün bu yüzden sinirden ağladımmmmm..leptap alcammm.ama para yokk:)

oooo benimde oğlumun sürekli karnım acıktı demesi

başlayayım birilerinin beni kaldırması
netin ağır olması
birilerinin beni kontrol etmesi
elektriklerin gitmesi (bizim pc 15 dkda açılır)
günde sadece 1 saatimin olması):

netin ağır olması.formların yavaş ,yavaş ,aheste ,aheste açılıyor olması.beni gıcık mıcık ediyo.:kızgın:

sayfaların geç açılması çileden çıkarıyor beni. özellikle akşamları kk 'da da bu sorunu yaşıyorum. sayfa açılana kadar mutfağa gidip bardak çay bile yapabiliyorum.. o kadar yani....

genelde okuduğum kadarıyla anne, baba, eş ve çocuklarla bilgisayarı paylaşamama gibi bir sıkıntı var . demekki bir eve bir pc yetmiyormuş...

aynen bılgısayarın donması deli oluyorum o zaman birde tam keyıf yaparken kapının çalmasıKötü Kazen

ay misafir gelmesine dayanamıyorum bazen tam dalmışım pc ye komşular zile basıo nasıl sinir oluyom

Back