• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bilgisayar başındayken sizi en çok sinir eden şey nedir...?

Bilgisayar başındayken sizi en çok sinir eden şey nedir...?

• Diğer odadan gelen "Hadi kapat artık" sesi

OY: 12 46,2%
  • Bir yere gitmek gerekmesi

OY: 5 19,2%
  • Karnınızın acıkması

OY: 1 3,8%
  • Misafir gelmesi

OY: 8 30,8%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
683
Yer
Tunceli
Bilgisayar başındayken sizi en çok sinir eden şey nedir...?

Biraz abest olacak ama sürekli tuvalete gitm eihtiyacı hissediyorum.Tabi içiyorum yeşil çayı ,bitki çaylarını ondan sonra da habire tuvalete mekik dokuyorum.

misafir gelmesii uyuss olurum helede beklenmedikseee ıyyy..

annemin gelip bana bişiler anlatmaya calısması :S
annemi üzüyorum ben :(

Bir yere gitmek gerekmesi dedim ama aslında en sinir olduğum şey benim laptopun bataryası öldü o yüzden sürekli şarja takılı wekablosu çok hassas dokununca kapanabilio pcişte kapanması beni çok gıcık edio!!!!

annemın kalk artık okey oynayacagım demesı annecım saolsun ınternette okey oynuyor benden fazla zaman gecırıor

Bende En Çok Çocukların qelip Oyun Oynuyacagız diye Bilgisayarın Başından Beni Kaldırmalarına Sinir Oluyorum..

telefonumun çalması
pisik.gif

bilgisayarın donup kalması, msn in ansızın gidivermesi ve netin yavaşlığı Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

kesinlikle bir yere gitmek zornda olmaktan nefret ediyorum:oklava::oklava:

internetin kablosunun çekilmesi sinir ediyo beni önceden bir haber verebilirler :oklava:

çocukların birşeyler istemesi.herşeylerini hazırlayıp tam oturuyorum.ben oturdum ya,ya tuvalet ihtiyacı olur,ya su ister,ya karnı acıkır vs.tatlicadiarzu

yavaslıgı ve sacma sapan sayfaların acılması.goggle da bısey ararken abuk sabuk konumla alakasız seylerın cıkması.

Back