Bilgisayar bağımlılığı....

mslmn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
138
4
slm kızlar. eşimde çok fazla derecede bilgisayar bağımlıığı var. ne yapacağımı şaşırdım artk. eşimin işi evinde yani sürekli bilgisayar başında... ya bilgisayarda işi gereği araba alımı satımı yapar yada çocuk gibi oyun oynar. sabah bi kalkar akşama kadar bilgisayar başında.. e haliyle evdede bu yüzden çok sorun yaşıyoruz..ben ne kadar güzellikle konuşuyum beni anlamıyor.. artk sinirlerim bozuldu. lütfe yardım edin..

canım benim abimde öyle biz bıktık o bıkmadı aşık gibi ayrılamıyor üniverste okuyo ama bilgisayar yüzünden ne okulunu bitirebildi ne sosyal bi hayatı oldu tüm hayatı bilgisayar aynı evdeyiz yüzünü gün içinde 10 dk görüyorum yada görmüyorum

ikna olursa psikolojik destek almasını sağlıycaz..lafla sözle geçicek bişey değil biz 6 yıldır vazgeçiremedik

eşim asla psiklojik desteği kabul etmez. git sen gör der. ki zaten ilaçla tedavi görüyorum. ilacımı alınca birazcıkda olsa onun yaptığı hareketleri görmezden geliyorum. ama çok bunaldım. sadece yatakta kadın olduğumu anlıyorum..:/

bende bilgisayar bağımlısıyım maalesef...sabah kalkıyorum insan yüzünü yıkamadan pc yi açarmı yaa :S ben açıyorum... öle bi hal almışım ki artık alışkanlıkmı yoksa bi hastalıkmı bilemedim..sabah kalkıyorum direk aklıma pc geliyor açmayınca veya onu açık görmeyince böle baskı oluyor sanki üstümde rahatsız oluyorum sıkılıyorum :S ablama gitsem kalmaya aklım hep pc de oluyor ne bilim girmek istiyorum zmn geçmiyor.. :S eğer birini bundan vazgeçirme yöntemi bulursanız benide bilgilendirin :S :2:

offf off bu internet hayatımıza girdi ber herkesin evind olan ve sıkıntı veren bir bagımlılık malesef !! bizim evdede bi bagımlılık aldı başını gidiyor herkes sıra beklıyoo ciddi ciddi nerdeyse her aile bireyinde bilgisayar olacak o derece !! antisosyalleştik iyice

bende bilgisayar bağımlısıyım maalesef...sabah kalkıyorum insan yüzünü yıkamadan pc yi açarmı yaa :S ben açıyorum... öle bi hal almışım ki artık alışkanlıkmı yoksa bi hastalıkmı bilemedim..sabah kalkıyorum direk aklıma pc geliyor açmayınca veya onu açık görmeyince böle baskı oluyor sanki üstümde rahatsız oluyorum sıkılıyorum :S ablama gitsem kalmaya aklım hep pc de oluyor ne bilim girmek istiyorum zmn geçmiyor.. :S eğer birini bundan vazgeçirme yöntemi bulursanız benide bilgilendirin :S :2:

ahahahhahahah benı anlatmıssın:KK70: Sacma saa seyer ıcın pc basındayım saatlerdır
zaten face v.s oyalıyor ve ınsanı antısosyal yapıyor
ben bugunden sonra ara verıcem bır muddet acmak ıstemıyorum
dısarı cıkıp nefes almak ıstıyorum:KK70:
hakıkaten buanaldım
dısarı cıksam aklımda pc kalıyor bu ne be:s

X