- Konu Sahibi kibritcikiz91
malum sistem değişti. tüy ve ayt oldu . fizyoterapi ve rehabilitasyon 4 yıllık tyt den aliyor mu? geçmiş senelerde mf3 ve ygs2 ile almış. bu sene tyt ile alacak mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de yıllar oldu. çözmeye calisiyorum sistemisınava gireli yıllaaaaar oldu. isimleri bile zor takip ediyorumsürekli değişiyor malum
o zaman iş değişir. sayısal mezunu musunuz. şuan çalışıyor musunuz. tyt ne bilmiyorum. bi yandan çalışıp bi yandan üni gidip meslek mi değiştireceksinbenim de yıllar oldu. çözmeye calisiyorum sistemi
o zaman iş değişir. sayısal mezunu musunuz. şuan çalışıyor musunuz. tyt ne bilmiyorum. bi yandan çalışıp bi yandan üni gidip meslek mi değiştireceksin
hayır yok. ama zaten atanmak gibi bir derdim de yokFizyoterapist atamalarından haberiniz vardır umarım :)
tesekkur ederim:)Bir dershanenin rehberlik bölümüne sorsanız daha iyi fikir verirler sanki, burada günel bilgisi olmayanlar olabilir. Sınavlar ve prosedürler sürekli değişiyor.
Öyleyse bişey diyemem.. çalıştığım kurumda fizyoterapist arkadaşlar var.. işleri ağır cidden ve okulu okumak zor...hayır yok. ama zaten atanmak gibi bir derdim de yok
Öyleyse bişey diyemem.. çalıştığım kurumda fizyoterapist arkadaşlar var.. işleri ağır cidden ve okulu okumak zor...
Arkadaşlarımın hepsi okulu dereceyle bitirmiş.. muazzam donanımlı gençler..onlardan dinledim hep.. bildiğin doktorluk eğitimi gibi.. hepsinin latince adını çatır çatır sayıyorlar vücudun...nerede ne kas var ne kemik var öğrenmişler...okulu okumak neden zor? Yani her bölümde bir zorluk var
Arkadaşlarımın hepsi okulu dereceyle bitirmiş.. muazzam donanımlı gençler..onlardan dinledim hep.. bildiğin doktorluk eğitimi gibi.. hepsinin latince adını çatır çatır sayıyorlar vücudun...nerede ne kas var ne kemik var öğrenmişler...
Güzel kardeşim demek istediğim şu :) okuması zor iş bulması zor bulsan bile asla emeğinin karşılığını alamıyorsun... 2000 tl ye 80 kilo insana 1 ay rehabilite etsen ki sadece bir hastan olmayacak 2 3 seneye dizlerinden belinden hasta olacaksın... neyse uzatmayayım... başarılar diliyorum :)olmasi gerekn bu degil mi? bunlari bilmeden rehabilitasyonu nasil yapacaklar ki? Yani bir şey istiyorsa insan zorluğunu da kabul edecek. bilmiyotum ben mi tuhafim